Veliki horoskop za svibanj

Veliki horoskop za svibanj

Veliki horoskop za svibanj
  • Objavljeno: Utorak, 01.05.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Lav

Ljubav i veze

Početkom mjeseca voljena osoba mogla bi se požaliti da previše vremena provodite na poslu i da nemate dovoljno vremena za druženje s osobama koje volite, dom, djecu i kućne obaveze. Razgovarajte smireno i otvoreno o tome i može se dogoditi čudo. Zajedno možete naći najbolja rješenja i održati harmoničan odnos. Važno je da i djelima dokažete da mislite ozbiljno ono što kažete i da pokažete da ste voljni mijenjati stvari.

Neki Lavovi mogli bi se odlučiti za raskid ili može doći do nepredviđenog razdvajanja u drugoj dekadi mjeseca.

16. svibnja Mars aktivira vašu kuću veza i brak i donosi dodatan entuzijazam i strast, ali može probuditi i želju za dominacijom. Nestrpljenje pri poslagivanju stvari vodi u sukobe, posebno ako se radi o starijim problemima. Mogli bi povrijediti voljenu osobu, ali to ne donosi rješenje. Dopustite voljenoj osobi da se izrazi i zajedno donesite odluke. Nemojte misliti samo na sebe.

Jupiter, vladar kuće ljubavi Lava, još je uvijek retrogradan i zato može doći do odgoda, ako želite nekog osvojiti. Neki Lavovi mogu biti zbunjeni, ne znajući radi li se samo o prijateljstvu ili postoji nešto više. U nekim slučajevima obitelj neće odobravati vašu ljubavnu vezu.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Posao i novac

Tijekom svibnja 2018. godine karijera će vam biti na prvom mjestu. Sa Suncem u vašoj 10. kući sve do 21. svibnja i s Venerom, vladarem kuće karijere Lava, u vašoj 11. kući sve do 19. svibnja, imate sve preduvjete da vas se primijeti, da se izborite za sebe, da poberete plodove svog rada. Bit ćete unaprijeđeni ili ćete primiti nagradu za svoj rad ili će javnost saznati za vaše kvalitete. Uz zalaganje i ambicije stvorit ćete si ime i bit ćete prepoznati u društvu. Novi putevi prema uspjehu će vam se otvoriti.

Novčana situacija će se popraviti. Uz zaradu kroz posao neki Lavovi će zahvaljujući suradnicima dobiti zeleno svjetlo i ostvariti neke financijske ciljeve. Najbolje ćete se snaći kroz grupne aktivnosti, udružene poslove, poslove putem interneta, suradnje s velikim poduzećima, organizacijama i slično.

Ritam na poslu je vrlo dinamičan i zahtjevan tijekom svibnja. Činit će vam se da pokušavate ostvariti nemoguće, da ne napredujete i da kamo god krenete nailazite na prepreke, te da se ne možete osloniti na nikog drugog osim na sebe.

Prisustvo Marsa u vašoj kući posla, sve do 16. svibnja, daje vam fizičku i psihičku snagu koja vam je potrebna kako bi uspjeli napredovati u profesionalnom životu. Vjerojatno ćete ono što zamislite i morati sami napraviti, jer se za sada ne možete osloniti na druge.

Zdravlje i moral

Napor koji ćete ulagati u ljubavnom i poslovnom životu iscrpit će vas ako se ne organizirate dobro i odvojite dovoljno vremena za opuštanje i odmor. Imunitet bi vam mogao pasti ili bi mogli upasti u zamku pretjerane brige uznemirenosti. Umor vrlo lako vodi do neopreza, pa može doći do raznih ozljeda i nezgoda. Budite oprezni.

Savjet

Odvojite vrijeme i za obiteljske probleme koje ste do sada odgađali!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije