Veliki horoskop za svibanj

Veliki horoskop za svibanj

Veliki horoskop za svibanj
  • Objavljeno: Utorak, 01.05.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Ovan

Ljubav i veze

Društveni život Ovnova tijekom svibnja 2018. godine je dosta aktivan, što pridonosi razbijanju monotonije kod parova koji su duže zajedno i pomaže Ovnovima koji nisu u vezi da nađu srodnu dušu lakše.

Govor će teći glatko i na sve ćete ostavljati snažan dojam. Ipak, između 7. i 8. svibnja budite oprezniji, jer zbog prevelikog idealiziranja može doći do razočaranja ili bi mogli povjerovati u sve što vam kaže osoba koja vas neodoljivo privlači. Mogli bi se naći u dosta neugodnoj situaciji, čak povezanoj s novcem zbog osobe čiji šarm će vas zavesti i zato budite na oprezu. Netko tko vas zavodi možda nema iskrene interese. Imajte na umu da ljubav ništa ne košta!

U drugoj polovici mjeseca obiteljski život Ovnova će postati bolji, iako i tada može doći do nesporazuma i svađa. Venera, vladar kuće veza Ovna prolazi kroz vašu kuću obitelji i doma 19. svibnja. Voljena osoba možda će željeti preurediti vaš dom.

Neki Ovnovi mogu se prisjetiti starih vremena i okusa ljubavi iz mladosti ili ljubavi koja je na neki način povezana s mjestom odrastanja ili možda čak prijatelja ili prijateljice iz djetinjstva.

Svibanj završava intenzivno, s dozom ljubomore, emocionalnim previranjima ili ucjenama. Mogli bi dati obećanja koja nećete biti u stanju ispuniti. Kada bi ih ispunili osjećali bi se u zamci ili ograničeno uvjetima. Ipak, naći ćete način da postignete dogovor koji odgovara i vama i voljenoj osobi. Obostrano povjerenje bit će ponovno uspostavljeno, a strast jača.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Posao i novac

Prvi dio svibnja, točnije 7. i 8. svibanj donose zbunjenost kada se radi o prihodu i profesionalnom životu. Shvatit ćete da sami sebe zavaravate kada se radi o novcu. Oklijevanje vam nimalo neće pomoći, već će povećati rizik. Vrlo lako može doći do svađa s radnim kolegama i nadređenim osobama, posebno nakon 11. svibnja. Ako se uspijete suzdržati i ako budete sabrani, te manje šefujete drugima, tada će se okolnosti preokrenuti vama u korist i dolazi do napretka u vašoj karijeri i do bolje zarade. Mogli bi dobiti povišicu ili dodatno zaraditi ili ćete čuti dobre vijesti vezano za novac.

Ako ste sigurni da za posao koji radite trebate biti više plaćeni, sada je pravo vrijeme da o tome popričate, ali nemojte očekivati da će to biti lako ostvarivo! Pregovori u ovom periodu imaju određenu težinu zbog toga što lako izgubite strpljenje i stvari brzo mogu eskalirati.

Kod kuće razmislite o činjenicama, pripremite se, priložite dokumentaciju, ako treba po datumima, po učinku, nemojte samo riječima pokušati nešto dokazati i na temelju riječi zahtijevati nešto.

Oko sredine mjeseca oprezno s novcem! Ali i s nekim ljudima koji vas mogu pokušati prevariti.

Nakon 20. svibnja nemojte se razbacivati s novcem, radije pokušajte uštedjeti nešto ili tražite savjet od osobe koja ima iskustva u ulaganju novca.

Zdravlje i moral

Tijekom svibnja 2018. godine imat ćete puno energije, ali bi ju mogli gubiti na sukobe i rasprave. Isplanirajte aktivnosti kako se ne bi posve iscrpili. Ako poželite potući se s nekim, vrijeme je da svoju energiju usmjerite prema fizičkim aktivnostima, trčanju ili vježbanju. U suprotnom bi mogli ozlijediti čak i sebe ili bi mogli oštetiti nešto u svom domu ili na poslu.

Živite zdravijim životom, krećite se, budite aktivni, ali odmjereno, jer vam treba i vrijeme za odmor.

Savjet

Posvetite vremena i kućnim aktivnostima, uredite okućnicu i nemojte zanemariti svoje zdravlje!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije