Veliki horoskop za svibanj

Veliki horoskop za svibanj

Veliki horoskop za svibanj
  • Objavljeno: Utorak, 01.05.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Rak

Ljubav i veze

S retrogradnim Jupiterom u kući ljubavi Raka i retrogradnim Saturnom u vašoj kući veza, imat ćete puno posla kada se radi o ljubavnom životu. Ne možete očekivati da se dogode čuda. Budite strpljivi, odlučni i nemojte se hvatati za prošlost!

Sve do 16. svibnja 2018. godine Mars je zajedno sa Saturnom i Plutonom u kući veza Raka, muteći vodu i gurajući vas u akciju. Postavit ćete se zrelo prema obavezama. Ako ste u dužoj vezi i voljena osoba želi brak, a vi se ne osjećate spremno ili osjećate pritisak, zatražite još vremena, otvoreno i iskreno.

Svađa i neočekivanih preokreta bit će više u periodu od 11. do 19. svibnja 2018. godine, a nakon toga mirenje. Voljenoj osobi nemojte zamjerati. Potaknite ju na razgovor i zajedno pokušajte naći rješenja. Ovo je dobar period da odredite zajedničke planove i ciljeve.

Mars, planeta ljubavi Raka, ulazi u vašu 8. kuću i označava period u kojem će vas preplaviti strast, dogodit će se fatalna privlačnost i bit će iskušenja. Čak iako ste dugo zajedno i može se činiti da više nema nade, vaš ljubavni život bit će začinjen i preplavit će vas strast.

Budite oprezni, postoji rizik da uđete u kompliciranu vezu u kojoj će biti dosta sukoba ili bi mogli biti ostavljeni s emocionalnim ožiljcima.

Venera, planeta ljubavi i veza, ulazi u Raka 19. svibnja 2018. godine i potiče društveni život. Zahvaljujući tome vaši usamljenički dani privesti će se kraju ili ćete izaći iz rutine u ljubavnom životu.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Posao i novac

U profesionalnom životu mogli bi ostvariti značajan pomak. Prilike su pred vama, privući ćete nove klijente ili partnere. Možda neće sve teći brzo kako se nadate. Naći ćete se u situacijama u kojima vam neće sve odgovarati i tada dobro razmislite o odlukama.

Vrijeme je da razmislite o određenim starijim suradnjama i dogovorima ako smatrate da vas nešto na neki način koči u napretku.

Drugi dio mjeseca je povoljniji za timski rad i grupne projekte ili one društveno – socijalne.

Početkom mjeseca novčana situacija neće biti sjajna kako biste željeli i mogli bi zaključiti da trebate poduzeti neke stvari mimo zakona, ali nemojte si komplicirati život nepotrebno, jer na taj način nećete ostvariti dobit.

Od 14. svibnja situacija se počinje poboljšavati i pritječe vam više novca, možda i simbolična nagrada. Pazite na troškove. Ako niste posve sigurni u odluku, radije odgodite novčane dogovore i ulaganja, posebno nakon 21. svibnja kada Sunce, vladar novca Raka, prolazi kroz vašu 12. kuću, pa je rizik gubitka veći, uglavnom zbog neopreza, nemara, možda čak i pohlepe.

Zdravlje i moral

Metež u ljubavnom životu i napor koji uložite u poboljšanje stvari ili pokušaji da shvatite što morate napraviti mogu vas psihički iscrpiti. Mogu se dogoditi nezgode zbog nedostatka pažnje ili požurivanja. Ako ne možete izbjeći rasprave, morate naći vremena za opuštajuće aktivnosti u kojima uživate, poput hobija. Osjećat ćete se puno bolje.

Savjet

Obratite više pažnje na pravna pitanja, posebno ako imate posla sa stečevinom, partnerskim poslovima, porezima i pozajmicama.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije