Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Oslobodite se stresa

Oslobodite se stresa

Oslobodite se stresa
  • Objavljeno: Subota, 17.07.2010.
  • Broj pregleda: 1.605
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Što je stres?

Briga o prošlosti i budućnosti je gubitak vremena i sprečava vas da živite svoj život sada. Saznajte kako upravljati stresom i naći ćete više energije za stvaranje života koji želite živjeti.

Stres je ono što osjećate kada ste pod pritiskom. Pritisak dolazi u svim oblicima i formama i više nego često proizlazi iz nas samih. Neki tvrde da je biti pod pritiskom dobra stvar, to vas drži na oprezu i pruža vam smjer kako bi postigli svoje ciljeve, ali je li pod takvim pritiskom stvarno potrebno živjeti zdrav i sretan život?

Stalan fokus na ono što želimo i trebamo učiniti, u stvari, sprječava nas da živimo ovaj trenutak uživajući u onome što je ispred nas. Tako mnogi ljudi kažu da kada su na kraju ostvarili svoje ciljeve i dobili ono što su čekali, zapravo su se osjećali prazno i bez ushićenja.

Vaše tijelo reagira na stres kemijskom pripremom tijela za hitne slučajeve, kada je jedini izbor „borba ili bijeg". Ako je to stanje kontinuirano, tijelo pati, iscrpljeni ste i ne možete tako normalno živjeti.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Godišnji horoskop za 2017. godinu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije