Horoskop – najbolji i najgori dani u 2017. godini

Horoskop – najbolji i najgori dani u 2017. godini

Horoskop – najbolji i najgori dani u 2017. godini
  • Objavljeno: Utorak, 15.11.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Ovan

12. i 14. siječanj će biti naročito uspješni dani. Sada biste trebali dogovoriti sve plodonosne susrete, zatvoriti neka životna poglavlja i potpisati ugovore. Pripazite na zdravlje između 20. i 25. siječnja. Tijekom ovih dana nemojte putovati niti donositi nesmotrene odluke.

Razdoblje od 8. do 10. veljače neće biti naročito uspješno ni na jednom životnom području. Sada nemojte planirati nikakve aktivnosti. 17. veljače donosi lagani preokret situacije. Na ovaj dan odradite sve razgovore koje već duže vrijeme odgađate. 25. ili 26. veljače ćete donijeti odluku koja će biti vrlo važna za vašu sadašnjost i budućnost.

Ožujak će biti dosta miran. Između 9. i 11. ožujka ćete poboljšati svoj financijski status. Na području poslovanja će se sve odvijati na najbolji mogući način. Ovaj trend će se nastaviti tijekom cijelog mjeseca, a zvijezde savjetuju da malo pripazite 22. ožujka.

Tijekom travnja možete očekivati nova dostignuća. Od 1. do 4. travnja ćete imati priliku značajno poboljšati položaj na poslu. Od 5. do 7. travnja možete očekivati niz važnih postignuća. Na privatnom planu će se sve odvijati puno manje dinamično. Obratite posebnu pažnju na razdoblje od 24. do 28. travnja jer vas tada očekuju posebni događaji po pitanju ljubavi.

Razdoblje od 15. do 21. svibnja će biti vrlo važno na svim životnim područjima. Nemojte se živcirati ni previše brinuti ako u nečemu ne uspijete iz prvog pokušaja jer ćete oko 27. svibnja uvidjeti kako je za vas to dugoročno bolje jer neke ideje niste ostvarili do kraja.

Lipanj 2017. godine će biti jako dobar mjesec za sve predstavnike ovog znaka. Situacija će biti naročito produktivna na području poslovanja. Od 3. do 8. lipnja ćete vrlo vjerojatno duhovno i emocionalno napredovati. Budite pozorni i pažljivi od 20. do 21. lipnja jer postoji velika vjerojatnost da će doći do nekih spletki i intriga.

Pročitajte godišnji horoskop za Ovna!

Srpanj će biti relativno uspješan mjesec. Posebnu pažnju obratite na razdoblje od 17. do 22. srpnja. Ovo razdoblje će biti jako uspješno i obećavajuće za posao. Privatnim životom se bavite od 11. do 12. srpnja. Zadnjih deset dana srpnja se pokušajte opustiti i prepustiti. Nikako se nemojte živcirati.

Kolovoz će biti vrlo skladan i relativno miran mjesec. Niti jedan datum ne možemo istaknuti kao poseban.

Rujan će također biti relativno miran mjesec. U razdoblju od 13. do 17. rujna možete očekivati niz otežanih situacija na području posla. 22. rujna nemojte ni u kojim okolnostima riskirati, naročito ako je riječ o privatnom životu.

Tijekom listopada obratite posebnu pažnju na svoje zdravlje. Nemojte se previše opterećivati i dobro se utoplite tijekom hladnih dana. Najbolji dani za privatni život su 6., 12. i 28. listopad.

Studeni će biti nevjerojatno dinamičan, naročito u razdoblju od 16. do 24. listopada. Tijekom ovog razdoblja radite što je više moguće jer ćete sada najlakše doći do najboljih rezultata. Nemojte previše vremena i truda ulagati u rješavanje problema na privatnom planu.

Prosinac će biti nevjerojatan, pozitivan i dinamičan. U privatnom životu će sve biti dobro. Sve situacije će se odviti na izrazito povoljan način. Malo nepovoljniju situaciju možete očekivati u razdoblju između 14. i 16. prosinca, a tijekom svih ostalih dana se možete opustiti.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije