Horoskop – najbolji i najgori dani u 2017. godini

Horoskop – najbolji i najgori dani u 2017. godini

Horoskop – najbolji i najgori dani u 2017. godini
  • Objavljeno: Utorak, 15.11.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Ribe

U siječnju ćete trebati jako naporno raditi. Od 3. do 7. siječnja i od 17. do 24. siječnja očekujte povećanu produktivnost pa to i iskoristite. Imat ćete jako malo vremena za privatni život, pogotovo na kraju druge dekade. Dobra vijest je da ćete konačno riješiti neke goruće probleme.

Veljača je vrijeme za opuštanje. Kritični datumi će biti 16. i 28. veljače. Zvijezde vam savjetuju da tih dana ne donosite nikakve važne odluke, čak i ako mislite da morate. Ostali dani će biti mirni i bez iznenadnih situacija. Konflikte unutar obitelji možete očekivati 12. veljače.

Tijekom ožujka biste se trebali fokusirati na privatan život. Ako planirate vjenčanje, planirajte ga u prvih deset dana ožujka. Razdoblje od 13. do 21. ožujka će biti odlično za rješavanje svih kontroverznih situacija, a zadnjih deset dana je odlično razdoblje za kratak odmor s obitelji.

Travanj neće biti toliko poseban. Možemo istaknuti samo razdoblje od 9. do 17. travnja. Tada biste se trebali posvetiti rješavanju privatnih problema i fokusirati se na karijeru i profesionalni napredak.

Svibanj neće biti toliko uspješan na poslu, ali ćete imati sve što vam je potrebno kako biste se nosili s kontroverznim situacijama. Prvih deset dana i od 18. do 24. svibnja nemojte žuriti u donošenju odluka i zaključaka. 15. i 29. svibanj će biti jako važni za privatan život i osobni razvoj.

Tijekom lipnja se opuštajte i odmarajte. Prvih deset dana je idealno za odmaranje i opuštanje s obitelji. Izbjegavajte sve konflikte između 8. i 12. lipnja. Na kraju treće dekade možete očekivati financijske bonuse.

Pročitajte godišnji horoskop za Ribe!

U srpnju se nećete morati posebno fokusirati ni na jedno specifično područje života. Od 1. do 17. srpnja postupno povećavajte tempo rada. U privatnom životu ne morate očekivati nikakav poseban razvoj. Ako razmišljate o sklapanju partnerskih ugovora, to radite 24. i 27. srpnja. Zvijezde vam savjetuju da kraj mjeseca provedete dalje od obitelji i prijatelja. Posvetite se samo sebi, odmarajte se i opuštajte.

Kolovoz će biti jako ugodan i miran. Od 11. do 14. i od 20. do 22. kolovoza možete očekivati probleme na poslu. Nemojte pokušavati sve probleme riješiti sami i ne odbijajte pomoć bliskih osoba. Od 9. do 10. kolovoza budite spremni na nova iskustva i učenje.

Rujan će biti dinamičan i pomalo nejasan. U razdoblju od 1. do 14. rujna ćete trebati riješiti niz različitih problema na poslu. Budite oprezni i pažljivo birajte riječi. Nemojte reagirati na svaku provokaciju. 20. i 25. rujan će biti naročito uspješni i povoljni za sklapanje novih partnerskih odnosa.

Tijekom listopada se možete opustiti jer će čitav mjesec biti jako ugodan i povoljan za razvoj. Sve okolnosti će se odvijati vama u korist. 12., 15. i 17. listopad bi mogli biti jako uspješni u privatnom životu, a čitava treća dekada je odlična za ulazak u vezu ili brak.

Studeni će biti uspješan samo ako nećete biti pasivni, pogotovo tijekom prvih deset dana. Druga dekada će biti malo manje dinamična i možete se bez straha opustiti i odmarati. Od 4. do 12. prosinca vas čeka jako uspješno razdoblje. Na ove dane ćete trebati ulagati jako puno truda za obavljanje i rješavanje tekućih obaveza. Jedino tako ćete moći odmarati i uživati u ostatku mjeseca.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije