Horoskop – najbolji i najgori dani u 2017. godini

Horoskop – najbolji i najgori dani u 2017. godini

Horoskop – najbolji i najgori dani u 2017. godini
  • Objavljeno: Utorak, 15.11.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Lav

U siječnju će Lavovi doživjeti nekoliko vrlo zanimljivih situacija i trenutaka. Fokusirajte se na razdoblje od 5. do 7. siječnja jer će ono biti najuspješnije za posao. Privatnom životu se posvetite od 22. do 27. siječnja.

Tijekom veljače ćete odmarati. Ostanite obzirni prema okolini i posvetite pažnju svojim osjećajima. U razdoblju od 11. do 22. veljače ćete se vrlo vjerojatno razboljeti. 28. veljače je savršen dan za privatni život i rješavanje svih problema unutar obitelji.

Ožujak će biti manje dinamičan nego što ste očekivali. U razdoblju od 18. do 23. ožujka možete očekivati niz uspješnih situacija na poslu. Obratite pažnju na 3., 8. i 18. ožujka jer su to dani kada biste se trebali pritajiti i ne rješavati nikakve ozbiljne probleme.

Travanj će biti uspješan po pitanju privatnog i obiteljskog života, naročito između 3. i 17. travnja. Što se tiče poslovnog života, nemojte ništa forsirati. Odgodite sve važne sastanke i potpisivanje ugovora za kasnije kako biste smanjili vjerojatnost rizika.

Tijekom svibnja neće biti nikakvih važnijih datuma.

Lipanj će vas podsjetiti na važnost privatnog života i ljubavi. U razdoblju od 1. do 6. lipnja budite što je moguće više nježni prema svojoj boljoj polovici. Poslu se posvetite tijekom zadnje dekade. Sada nemojte planirati nikakva putovanja ili izlete.

Pročitajte godišnji horoskop za Lava!

Zvijezde vam savjetuju da tijekom srpnja odmarate što više možete. Ako ćete tijekom prve i druge dekade u mjesecu biti previše aktivni, moglo bi doći do problema koje ćete kasnije vrlo teško riješiti. 21. srpanj je kao stvoren za druženje s obitelji.

Kolovoz će biti logičan nastavak prethodnog razdoblja. Opseg posla će se povećati, a privatni život će pasti u drugi plan. Obratite pažnju na razdoblje između 6. i 11. kolovoza. Ovo razdoblje će biti izvrsno za potpisivanje svih važnih ugovora. Od 26. do 29. kolovoza više vremena posvetite obitelji.

Rujan donosi posebne događaje. 4., 7., 11. i 20. rujan će biti dani koje ćete pamtiti dugo. Teško je predvidjeti o čemu se točno radi, a zvijezde vam savjetuju da budete oprezni i pažljivi.

Tijekom listopada trebate biti pažljivi i oprezni. Od 9. do 13. listopada ćete imati izvrsnu priliku za rješavanje svih konflikata. Zvijezde vam savjetuju da se 25. listopada potpuno pritajite i ne izlazite iz udobnosti svog doma.

Za studeni se trebate dobro pripremiti. Tijekom cijele prve dekade ćete na poslu imati izvrsnu situaciju. Druga dekada mjeseca donosi povećan rizik od gripe ili prehlade. Kada govorimo o privatnom životu, u razdoblju između 18. do 24. studenog možete očekivati produbljenje odnosa s partnerom, a do kraja mjeseca ćete sigurno dobiti ono što želite.

Tijekom prosinca se možete opustiti. Od 5. do 18. studenog ćete biti naročito uspješni u ljubavi. U prvih deset dana prosinca se potrudite dovršiti sve započete projekte. 12. i 18. prosinca nemojte ni pokušavati riješiti konflikte s bliskim osobama jer ćete ih učiniti još gorima.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije