Horoskop – najbolji i najgori dani u 2017. godini

Horoskop – najbolji i najgori dani u 2017. godini

Horoskop – najbolji i najgori dani u 2017. godini
  • Objavljeno: Utorak, 15.11.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Blizanci

Blizanci će tijekom siječnja morati promijeniti pravila igre. Od 8. do 17. siječnja možete očekivati promjene na području poslovanja. Morat ćete im se prilagođavati brzo, a zvijezde vam savjetuju da ne budete previše aktivni već da pričekate neka bolja vremena.

Tijekom 5., 7. i 13. veljače ćete doživjeti važne događaje. Ovih dana ćete imati priliku značajno poboljšati materijalni status. Zadnji tjedan veljače će biti jako uspješan na svim životnim područjima.

Tijekom ožujka ćete morati pobijediti sve svoje nesigurnosti. U razdoblju između 4. i 12. ožujka trebate riješiti sve potencijalne sukobe unutar obitelji. U suprotnom, možete očekivati završetak koji neće biti naročito pozitivan. 26. ožujak će se pokazati vrlo važan za karijeru pa budite iznimno pažljivi.

Travanj će biti savršen za odmaranje i punjenje baterija. Čitava prva dekada mjeseca će biti jako mirna, čak i pomalo dosadna. Od 11. do 16. travnja bi bilo najpametnije postupno povećavati tempo rada i ne čekati previše na upute nadređenih. Budite aktivni i vjerujte u svoje sposobnosti. 28. travanj je savršen za druženje sa članovima obitelji.

Svibanj će biti jednako miran, ali samo tijekom prvih nekoliko dana. Od 8. do 16. svibnja možete očekivati izrazito povećanu dinamiku na području poslovanja. 18., 20. i 29. svibanj su vrlo važni za razvoj privatnog života pa posvetite veću pažnju sebi i svojem partneru.

Lipanj neće biti naročito zahtjevan i dat će vam niz različitih prilika. Tijekom prve dekade se posvetite trenutnim poslovnim obavezama, a od 14. do 20. lipnja se posvetite privatnom životu.

Pročitajte godišnji horoskop za Blizance!

U srpnju treba istaknuti 5., 7. i 22. svibanj i razdoblje od 26. do 28. svibnja. Ovi dani će biti vrlo važni za vašu karijeru. Zvijezde vam savjetuju da ništa ne forsirate, već da se prilagodite što više možete.

Kolovoz neće biti naročito uspješan, naročito od 3. do 16. kolovoza. Tijekom ovog perioda bi bilo najpametnije ne potpisivati ugovore, pogotovo ako imate bilo kakvih sumnji. 21. kolovoz iskoristite za rješavanje većih problema u privatnom životu.

Rujan vas neće iznenaditi. Od 1. do 7. rujna radite naporno, a nakon toga odmarajte. Od 11. do 16. rujna posvetite što manje vremena privatnim odnosima. Njima se bavite kasnije.

14. i 22. listopad zahtijevaju vašu posebnu pažnju. Tijekom ovih dana se posvetite razvoju privatnog života. Poslovni život sada stavite u drugi plan. Od 8. do 10. listopada primiti ćete financijske bonuse, ali samo ako obratite dovoljno pozornosti.

U razdoblju od 4. do 9. studenog možete postupno usporavati i pripremati se za početak druge dekade. Ovo je vrlo važan mjesec, naročito za karijeru, a izvanredne situacije možete očekivati u razdoblju između 19.i 21. studenog.

Prosinac će biti miran, barem kada ga uspoređujemo sa drugim mjesecima. Od 4. do 12. prosinca riješite sve probleme na privatnom planu. Ostatak mjeseca posvetite karijeri. Sada nemojte ništa planirati, barem ne do zadnje dekade mjeseca. Zvijezde vam savjetuju da kraj mjeseca provedete odmarajući se.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije