Horoskop – najbolji i najgori dani u 2017. godini

Horoskop – najbolji i najgori dani u 2017. godini

Horoskop – najbolji i najgori dani u 2017. godini
  • Objavljeno: Utorak, 15.11.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Jarac

Siječanj neće biti naročito uspješan mjesec. Svejedno ćete biti sposobni sklopiti profitabilne sporazume, naročito od 14. do 21. siječnja. Ostale dane u mjesecu se bez straha posvetite isključivo privatnom životu.

U veljači nemojte žuriti sa stvaranjem novih prilika. Bilo bi pametnije da budete strpljivi tijekom prvih deset dana u mjesecu i promatrate kako se razvijaju događaji oko vas. U razdoblju od 12. do 22. veljače ćete imati savršenu priliku pokazati koliko ste sposobni. Privatni život će pasti u drugi plan, ali 28. veljače donosi izrazito pozitivne trenutke u ljubavi.

Ožujak neće biti naročito poseban mjesec i ne možemo istaknuti niti jedan datum. Zvijezde vam savjetuju da planirate svoje buduće pothvate.

U travnju trebate raditi naporno kako biste postigli ono što želite. Uvijek nešto planirate, a 16., 17. i 24. travnja ćete imati priliku ostvariti planove. 12. i 25. travnja biste se trebali pritajiti i ne donositi nikakve važne odluke.

Svibanj će biti vrlo važan. Budite naročito oprezni 12., 17. i 28. svibnja i nemojte žuriti sa donošenjem odluka. Ostale dane se možete opustiti i širiti svoj krug prijatelja.

Lipanj će biti izuzetno pozitivan i dinamičan mjesec. Vaše aktivnosti će doseći jednu novu razinu od 17. do 21. travnja. 2., 6. i 29. travnja ne biste trebali donositi važne odluke. 8., 9. i 16. travanj su izuzetno pozitivni dani odlični za ostvarenje željenih ciljeva.

Pročitajte godišnji horoskop za Jarca!

U srpnju možete očekivati niz različitih događanja, a nekoliko njih će biti sudbonosno. Fokusirajte se na razdoblje od 3. do 7. i od 14. do 22. srpnja. Tada biste trebali raditi što više možete jer će vam se to kasnije isplatiti. Zadnjih nekoliko dana u mjesecu se opuštajte i posvetite obitelji.

U kolovozu ćete se konačno moći udaljiti od posla i odmarati. 4. i 17. kolovoz će donijeti neke jako ugodne trenutke u ljubavi. Na kraju treće dekade ćete doživjeti neke jedinstvene događaje.

U rujnu neće biti događaja koje treba posebno isticati. Zadržite jednak fokus i koncentraciju kao i ostalih mjeseci. U vašem je interesu da se pripremite za sve buduće događaje.

U listopadu se fokusirajte na razdoblje od 1. do 11. listopada. Sada ćete moći odraditi projekte na najbolji mogući način. 17. i 25. listopada se držite dalje od nadređenih i ne ulazite ni u kakve rasprave s njima.

Mala je vjerojatnost da ćete tijekom studenog ostvariti ikakve ciljeve u privatnom život. Provođenje svih mjera odgodite za razdoblje od 15. do 18. studenog. Prva dekada mjeseca će biti jako uspješna, a od 12. do 15. studenog ćete biti sposobni riješiti sve probleme s kojima se već dulje vrijeme mučite.

Prvih deset dana će biti jako pozitivno, naročito od 2. do 8. prosinca. Dobit ćete dodatne pogodnosti i bonuse na poslu. Kada govorimo o ljubavi, posvetite joj se tek sredinom mjeseca. 23. i 27. prosinac bi mogli biti sudbonosni pa budite jako pažljivi.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije