Horoskop – najbolji i najgori dani u 2017. godini

Horoskop – najbolji i najgori dani u 2017. godini

Horoskop – najbolji i najgori dani u 2017. godini
  • Objavljeno: Utorak, 15.11.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Bik

Siječanj će za vas biti poprilično melankoličan mjesec. Dinamičnost možete očekivati u jako malom omjeru i to od 9. do 11. siječnja. Ostatak vremena bi bilo bolje da se ne bavite nikakvim važnim poslovima. Oko 16. siječnja možete očekivati jako lijepe romantične trenutke u kojima ćete uživati.

Tijekom veljače se možete usredotočiti na osobne ciljeve, zadaće i ambicije, pogotovo u razdoblju između 1. i 11. veljače. Nakon tih prvih deset dana biste se trebali malo opustiti i prepustiti se svemu što se događa oko vas. Od 22. siječnja ćete osjetiti da se u vaš život vraća jedna prirodna ravnoteža.

Ožujak nam ne donosi niti jedan dan koji treba posebno istaknuti. Ovaj mjesec će biti uravnotežen i smiren.

Travanj bi vrlo lako mogao biti sudbonosan. Obratite pažnju na razdoblje između 13. i 27. travnja. Tijekom ovih dana biste konačno mogli shvatiti sve ono što vam je prije bilo nejasno. Sada biste mogli ostvariti više ciljeva. Posebnu pažnju posvetite zdravlju, naročito između 14. i 16. travnja. Oblačite se sukladno vremenskim prilikama i izbjegavajte druženje s osobama koje su bolesne.

Tijekom svibnja ćete trebati naporno raditi, pogotovo između 4. i 7. svibnja. Ova faza će se ponoviti i nešto kasnije u mjesecu, od 25. do 27. svibnja. Sada bi bilo pametno sklopiti partnerstva ili potpisati važne ugovore. Po pitanju ljubavi će se sve odvijati usporeno pa bi bilo pametno da ništa ne forsirate, naročito tijekom prvih deset dana u mjesecu.

Tijekom lipnja ćete moći ostvariti i postići svoje najskrivenije želje. Od 1. do 7. lipnja će vam sva vrata biti otvorena. Nakon ovog razdoblja će dinamika događaja početi lagano padati. Financijska situacija će tijekom čitavog mjeseca biti jako stabilna.

Pročitajte godišnji horoskop za Bika!

Srpanj će biti logičan nastavak lipnja. U razdoblju od 8. do 13. srpnja ćete na radnom mjestu nastaviti trendove iz prethodnog mjeseca. Obratite pažnju na 25. srpanj jer na taj dan možete očekivati splet sretnih i pozitivnih okolnosti.

Kolovoz će biti puno smireniji od srpnja. Posvetite pažnju razdoblju od 14. do 20. kolovoza jer će biti vrlo važno. Sada biste se trebali posvetiti privatnim problemima. Riješite ih što prije kako kasnije ne bi postali još veći.

U rujnu posvetite potrebno vrijeme obitelji i poslu. 8. i 29. rujan su važni datumi za financije, a od 12. do 15. rujna morate biti oprezni sa osobnim odnosima. Jedino tako ćete izbjeći sukobe i postići ono što želite.

U listopadu ćete trebati izdržati nekoliko teških trenutaka na svim životnim područjima. Ovi trenuci će se najvjerojatnije dogoditi na samom početku mjeseca. Zvijezde savjetuju da zadnjih deset dana u mjesecu pripazite na promet jer postoji povećana vjerojatnost od prometne nesreće.

Studeni će biti vrlo dobar i pozitivan mjesec. Prvih deset dana se fokusirajte na posao, a od 12. do 17. studenog odmarajte i opuštajte se. 22. listopada posvetite pažnju partneru.

Prosinac će biti usporen i zvijezde vam savjetuju da ne žurite, naročito tijekom prvih deset dana. Od 20. do 23. prosinca odredite prioritete i sve važne sastanke održite upravo sada. Sam kraj mjeseca će biti naročito uspješan na području ljubavnog života.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije