Horoskop – najbolji i najgori dani u 2017. godini

Horoskop – najbolji i najgori dani u 2017. godini

Horoskop – najbolji i najgori dani u 2017. godini
  • Objavljeno: Utorak, 15.11.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Vodenjak

U siječnju ćete postići gotovo sve što želite, ali samo na poslu i samo ako ostanete što je više moguće aktivni od 1. do 13. siječnja.

Obratite posebnu pažnju na 3., 14. i 19. veljače. Potrudite biti suzdržani i smireni. Posvetite se obitelji i rješavajte sve nesuglasice. Nemojte ih ni pod koju cijenu ostavljati za kasnije.

Za ožujak bi se moglo reći da će biti mjesec otkrivenja. Potrudite se kada pregovarate i zaključite poslove do kraja treće dekade. 4., 7., 13. i 16. ožujka izbjegavajte donošenje važnih odluka. U razdoblju od 3. do 12. ožujka fokusirajte se na rješavanje obiteljskih problema.

U travnju neće biti naročito važnih događaja. Na samom početku mjeseca ćete većinu vremena biti fokusirani na posao. Tijekom tog razdoblja posvetite pažnju kolegama jer bi jedan od njih mogao postati izvor neugodnih vijesti.

U svibnju vrijeme posvetite obitelji. Od 3. do 14. svibnja se potrudite riješiti sve probleme iz prošlosti. Suočite se s njima i nemojte ih izbjegavati. Treću dekadu iskoristite za rješavanje problema na poslu i dovršavanje započetih projekata.

Lipanj će biti prekretnica za većinu Vodenjaka. Od 1. do 16. lipnja ćete trebati donijeti niz važnih odluka koje se tiču privatnog života. Poslovni život će sada zahtijevati manje pažnje i trenutno ćete ga bez straha smjeti zanemariti.

Pročitajte godišnji horoskop za Vodenjaka!

U srpnju se fokusirajte isključivo na karijeru. Od 7. do 16. srpnja od 24. do 28. srpnja možete očekivati neočekivane pozitivne rasplete nekih situacija. Zvijezde vam savjetuju da budete oprezni tijekom prvih deset dana u mjesecu jer sada postoji velika vjerojatnost da će vas partner prevariti.

Kolovoz bi mogao biti izvrstan mjesec, naročito uspješan za financije. Dajte sve od sebe i izdržite prvih deset dana. Nakon toga će se sve odvijati relativno lako, pogotovo od 11. do 21. kolovoza. Ne donosite nagle odluke 22. i 29. kolovoza, već se fokusirajte na sebe i svoj razvoj.

2., 7. i 18. rujan će biti jako pozitivni dani. Riješit ćete sve konflikte, čak i one koji su vam se činili nerješivi. Što se tiče privatnog života, fokusirajte se na rješavanje problema u obitelji.

Listopad će biti jako uravnotežen. Tijekom prvih deset dana fokusirajte se na posao. Izbjegavajte donošenje važnih odluka 2. i 7. listopada. Druga dekada je najbolja za obitelj. Svađe unutar obitelji možete očekivati 12. i 18. listopada.

Studeni će biti miran i mala je vjerojatnost da ćete napraviti neku pogrešku. Od 3. do 16. studenog povećajte fokus i koncentraciju usmjerite na stvari koje su važne. Nemojte riskirati ako za to nema potrebe, a zadnjih deset dana se posvetite isključivo sebi.

Prosinac će biti miran i tih. Uspjesima se možete nadati od 4. do 11. prosinca. Izbjegavajte donošenje važnih odluka na poslu, barem u razdoblju od 17. do 21. prosinca.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije