Horoskop – najbolji i najgori dani u 2017. godini

Horoskop – najbolji i najgori dani u 2017. godini

Horoskop – najbolji i najgori dani u 2017. godini
  • Objavljeno: Utorak, 15.11.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Vaga

Tijekom siječnja ćete imati priliku za odmor. Sve do 22. siječnja nema potrebe za napornim radom. Bilo bi najpametnije pozabaviti se problemima unutar obitelji. Obratite pažnju na 17. siječanj jer je ovaj dan savršen za donošenje važnih odluka.

Tijekom veljače ćete konačno shvatiti sve ono što vam prije nije bilo jasno. Od 3. do 14. veljače potrudite se riješiti sve tekuće obaveze. 15. veljače će od vas zahtijevati fleksibilnost i brzo prilagođavanje situaciji. Ako sve napravite kako treba, možete očekivati sreću na poslu.

Ožujak će biti vrlo važan mjesec. Ni u kojim okolnostima i uvjetima nemojte zanemariti prilike koje vas čekaju na području privatnog života i ljubavi. Posebno treba istaknuti 8. i 17. ožujak. Što se tiče karijere, posebne trenutke možete očekivati 22., 23. i 27. ožujka.

Travanj će vas konačno naučiti kako brzo i učinkovito donijeti važne odluke. U razdoblju od 2. do 6. travnja očekujte maksimalnu odgovornost na poslu. Nemojte odugovlačiti u donošenju odluka. 18. travnja vas vrlo vjerojatno čeka konflikt unutar obitelji. Ostanite smireni i pripazite što govorite.

U svibnju neće biti značajnijih datuma, možete se opustiti i prepustiti.

Lipanj će biti vrlo važan mjesec, barem kada govorimo o privatnom životu. Tijekom prvih deset dana u mjesecu možete očekivati novosti koje će iz korijena promijeniti vaš život. 12., 18. i 21. lipnja dajte sve od sebe da ostanete smireni.

Pročitajte godišnji horoskop za Vagu!

Na poslu će vam se posrećiti ako 8. srpnja donesete prave odluke. Zadnja dekada u mjesecu će uključivati neke konflikte u privatnom životu. Nemojte očajavati jer ćete skoro sve riješiti bez većih problema.

Kolovoz donosi povećan rizik od nastanka bolesti pa se potrudite poduzeti sve mjere koje su potrebne da biste ostali zdravi. U razdoblju od 11. do 18. kolovoza ostanite nježni, pažljivi i brižni prema partneru jer će mu to sada biti od velike pomoći i koristi.

Rujan donosi raščišćavanje svih nejasnih situacija. 1. i 4. rujna možete očekivati probleme na području poslovanja, ali ćete ih vrlo brzo riješiti. Od 8. do 11. rujna možete očekivati rizične situacije na poslu, a 18. rujna skandal unutar obitelji. Srećom, sve ćete riješiti bez većih poteškoća i nastavit ćete koračati smireno i sigurno kroz mjesec.

Od 4. do 18. listopada možete očekivati mirnu situaciju na poslu. Nećete morati ulagati ništa više truda nego inače i moći ćete se opustiti. 27. listopada ćete donijeti jednu vrlo važnu odluku. Budite fokusirani i nemojte pogriješiti.

Tijekom studenog ćete trebati ulagati malo više truda u ljubavne veze. Od 5. do 9. studenog možete očekivati iznenadne probleme. Od 12. do 16. studenog će se situacija vrlo vjerojatno radikalno promijeniti. Od 21. do 24. studenog razmislite više puta prije nego donesete bilo kakvu odluku.

U prosincu će situacija u ljubavnom životu biti puno stabilnija. Prvih deset dana je odlično za ulazak u vezu ili brak. Od 5. do 10. prosinca možete očekivati iznimno povoljnu situaciju na poslu.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije