Horoskop – najbolji i najgori dani u 2017. godini

Horoskop – najbolji i najgori dani u 2017. godini

Horoskop – najbolji i najgori dani u 2017. godini
  • Objavljeno: Utorak, 15.11.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Opći pregled

2017. godina će biti vrlo dinamična. Ova godina označava ponovno rođenje nebeske energije i izravno utječe na sve događaje diljem svijeta, i na živote svih ljudi. Možemo biti više manje sigurni da će 2017. biti jedna od najboljih godina do sada. Svaki znak Zodijaka će u nekoliko navrata tijekom godine uživati u iznimno sretnim trenucima.

Lavovi će biti najproduktivniji u trećoj dekadi svibnja kada će razina sunčeve energija biti na svojem vrhuncu. U obzir trebamo uzeti retrogradni Merkur, položaj Venere i Saturna. Ovi planeti će u 2017. biti jako moćni, a njihova energija izražena.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Energija 2017. godine je ženstvena, pozitivna i svijetla. Ne morate se nužno držati isključivo ovih datuma, ali zvijezde vam savjetuju da na određene datume obratite veću pažnju jer će upravo tada utjecaj planeta biti poseban. To možete iskoristiti. Sve ovisi o vama, kao i uvijek. Prilagodite svoje ponašanje okolnostima u kojima se nalazite. Bit će dana kada je vjerojatnost uspjeha ravna nuli. Tada nećete biti produktivni u gotovo nijednom životnom području. Također, bit će dana kada će vaša produktivnost biti na izrazito visokoj razini. Tada je vjerojatnost uspjeha najveća i upravo tada pokušajte dovršiti sve projekte ili započeti nove suradnje.

Što se više trudimo, to je veća vjerojatnost postizanja uspjeha. Ipak, trebate znati prepoznati kada dati sve od sebe, a kada se povući i čekati neke bolje dane. Tu vam mogu pomoći zvijezde. Svaki znak će imati specifičnu situaciju. Ne zaboravite na vanjske utjecaje jer stvaraju mogućnosti i prilike, a na kraju ćete ih sami morati prepoznati. Sve je na vama, vašim odlukama i željama. Sve ono što želite imati ćete priliku ostvariti u nekoliko navrata tijekom 2017. godine.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije