Horoskop – najbolji i najgori dani u 2017. godini

Horoskop – najbolji i najgori dani u 2017. godini

Horoskop – najbolji i najgori dani u 2017. godini
  • Objavljeno: Utorak, 15.11.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Strijelac

Siječanj će biti vrlo važan. Zvijezde vas upozoravaju da obratite pažnju na 4. i 18. siječanj. Tijekom ovih dana će biti vrlo važno koliko ste spremni nositi se sa teškim situacijama, a možemo naslutiti da će se događaji odnositi na posao. Što se tiče privatnog života, s problemima i konfliktima ćete se najbolje nositi od 12. do 16. siječnja.

Tijekom prvih deset dana možete očekivati povećanu dinamiku na poslu. Bit ćete najproduktivniji d 8. do 16. veljače pa posvetite svoje vrijeme implementaciji nekih vrlo važnih projekata.

Privatan život će biti u prvom planu tijekom ožujka. Budite obzirni, naročito od 15. do 21. ožujka. Ne žurite sa donošenjem važnih odluka. Sada biste trebali biti oprezniji i pažljiviji. 3., 7. i 27. ožujka očekujte napetost na radnom mjestu, iako postoji velika vjerojatnost da ćete tu napetost uspjeti okrenuti u svoju korist.

Bit ćete živahni i aktivni prvih deset dana travnja. Puno toga ćete postići i vjerojatno ćete se naći na vodećem položaju. U ljubavi možete očekivati puno mirniju situaciju. Od 17. do 22. travnja budite što je više moguće obzirni. Nemojte odbacivati savjete i razmišljanja ljudi s kojima ste jako bliski.

U svibnju ćete moći ostvariti željene rezultate kada su u pitanju vaši hobiji. Od 14. do 17. svibnja očekujte vrlo važno događaje na poslu. Ovo razdoblje je najbolje za potpisivanje i zaključivanje važnih ugovora.

Lipanj će biti izuzetno povoljno razdoblje za privatan život. Sav svoj fokus usmjerite na ono što želite. Od 3. do 7. lipnja ćete to i dobiti. Ako sve napravite kako treba, tijekom druge dekade ćete uživati u svim događajima. Na samom kraju mjeseca možete očekivati vrlo velike pozitivne promjene i vidljiv napredak.

Pročitajte godišnji horoskop za Strijelca!

Nema smisla ni potrebe fokusirati se isključivo na posao tijekom srpnja. Potrudite se riješiti sve obiteljske nesuglasice i konflikte od 4. do 12. srpnja. Od 13. srpnja pa sve do kraja treće dekade možete očekivati savršen splet okolnosti. Obratite pažnju na 28. srpanj jer tada postoji velika vjerojatnost od konflikta s bliskim osobama.

Kolovoz će biti savršen za odmor i bavljenje hobijima. Na poslu nemojte očekivati nikakve posebne prednosti. Možete se nadati iznenadnim financijskim bonusima od 8. do 23. kolovoza.

Rujan može biti čudan mjesec, naročito ako se 5. i 24. rujna ne posvetite najvažnijim stvarima. Ovo su dani kada trebate biti oprezni jer su trenutni događaji vrlo važni za vašu budućnost.

Tijekom listopada će se situacija dramatično promijeniti. Prvih deset dana posvetite rješavanju obiteljskih problema, a od 14. do 21. listopada se opustite i zabavite.

Studeni donosi izvanredne promjene. Od 10. do 20. studenog se posvetite ostvarenju željenih ciljeva, naročito na području profesionalnog razvoja i uspjeha. Druga polovica studenog će biti vrlo povoljno razdoblje za poslovni razvoj i potpisivanje važnih dokumenata.

Prosinac posvetite svojoj obitelji i osobama koje volite. Od 2. do 13. prosinca ćete moći riješiti sve konflikte. Na samom početku treće dekade ćete biti potpuno oslobođeni svih obaveza i izazova koji su vas već dulje vrijeme opterećivali i zamarali.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije