Horoskop – najbolji i najgori dani u 2017. godini

Horoskop – najbolji i najgori dani u 2017. godini

Horoskop – najbolji i najgori dani u 2017. godini
  • Objavljeno: Utorak, 15.11.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Škorpion

Siječanj će za neke biti odlučujući mjesec. Odmarat ćete tijekom prvih desetak dana. Od 12. do 18. siječnja ćete morati zapeti i raditi jako naporno. 22. i 27. siječanj će donijeti vrlo važne događaje na području privatnog života.

Veljača neće donijeti željeno olakšanje, ali će biti jako dobra za dovršavanje započetih projekata. Od 8. do 14. veljače trebate preuzeti inicijativu i biti samopouzdani. Malo usporite tijekom druge dekade mjeseca jer ćete biti toliko iscrpljeni da ćete zaboraviti tko ste.

Ožujak će vam donijeti rješenje problema s kojim se već dulje vrijeme borite. Ne žurite u donošenju odluka, barem ne u razdoblju od 3. do 8. ožujka. Što ćete biti pod većim stresom, to bolje razmislite prije donošenja bilo kakve odluke. U odnosu s partnerom se potrudite riješiti sve konflikte, pogotovo u razdoblju od 17. do 22. ožujka.

Travanj donosi nekoliko važnih datuma: 16., 22., 27. i 28. travanj. Na ove dane možete očekivati važne događaje na poslu. Nemojte odbijati pomoć ako vam je potrebna. U razdoblju od 11. do 13. travnja možete očekivati maksimalnu podršku i pomoć od voljenih osoba.

Svibanj će biti vrlo važan za sve one koji su u braku ili u procesu razvoda. Potrudite se riješiti sve probleme tijekom prvih deset dana. Od 11. do 14. svibnja bi bilo najpametnije odmarati, a zadnjih deset dana u mjesecu ostavite za malo dulja putovanja.

Zvijezde vam savjetuju da tijekom lipnja uzmete godišnji, po mogućnosti sa cijelom obitelji. Zadnjih desetak dana, točnije od 26. do 28. lipnja, nećete moći izbjeći konflikte. Na poslu neće biti značajnijeg razvoja, iako će vam vaš entuzijazam donijeti neke financijske bonuse sredinom mjeseca između 14. i 17. lipnja.

Pročitajte godišnji horoskop za Škorpiona!

U srpnju ostanite suzdržani koliko god možete. Nemojte ni pokušavati riješiti konflikte na poslu. Umjesto toga, posvetite vrijeme svojoj obitelji, pogotovo od 14. do 18. srpnja.

Tijekom kolovoza ćete se morati fokusirati isključivo na posao. U razdoblju od 3. do 5. kolovoza možete očekivati važna iskušenja. 12. i 14. kolovoza ćete trebati donijeti odluke koje će uzrokovati radikalne promjene. Zadnjih deset dana je odlično za rješavanje obiteljskih problema i zaključenje važnih poslovnih sporazuma.

Rujan će biti vrlo pozitivan i ispunjen raznim dostignućima. Svi događaji u drugoj dekadi mjeseca će se odigrati vama u korist. U isto vrijeme, od 4. do 9. rujna nemojte donositi nikakve važne odluke, a od 24. do 26. rujna očekujte konflikte unutar obitelji.

Tijekom listopada djelujte sukladno svojim stavovima, položajem i pogledima na svijet. Postoji velika vjerojatnost da će vas partner prevariti u razdoblju od 1. do 14. listopada. Na samom kraju mjeseca ćete trebati preuzeti odgovornost za sve događaje na poslu. 27. listopad je idealan dan za skapanje novih prijateljstava.

Svi događaji tijekom studenog će se odigrati vama u korist. Od samog početka mjeseca pa sve do 8. studenog trebate biti uporni i dosljedni na poslu. Tijekom druge dekade posvetite što više vremena obitelji. 17. studenog očekujte skandalozne situacije, ali se nemojte previše brinuti jer ćete ih moći riješiti.

Prosinac će vrlo vjerojatno biti jedan od najmirnijih mjeseci u godini, sa samo jednim danom koji možemo istaknuti: 19. prosinac. Ovaj dan donosi nešto vrlo važno i nešto za što se već dulje vrijeme pripremate.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije