Horoskop – najbolji i najgori dani u 2017. godini

Horoskop – najbolji i najgori dani u 2017. godini

Horoskop – najbolji i najgori dani u 2017. godini
  • Objavljeno: Utorak, 15.11.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Djevica

Siječanj će biti iznimno mirno razdoblje. Vrlo je važno obratiti pažnju na događanja tijekom prvih deset dana u mjesecu, od 1. do 8. siječnja. Radite naporno i nemojte ljenčariti. Vrlo brzo će vam se sav trud isplatiti.

Veljača će sigurno biti manje dinamična. Od 4. do 8. veljače možete se fokusirati na privatni život. Od 15. do 18. veljače rješavajte sve probleme unutar obitelji. 28. veljače se suzdržite od bilo kakvih ispada, svađa i razmirica. Nikako nemojte dopustiti emocijama da upravljaju vama.

Ožujak neće biti lak. Očekujte pritisak na poslu. Od 8. do 14. ožujka se posvetite rješavanju problema s partnerom. O čemu god da je riječ, potrudite se ostati smireni.

Tijekom travnja možete očekivati pomoć izvana. Od 4. do 14. travnja čuvajte se ozljede na radnom mjestu. Povećajte dinamiku posla tek sredinom mjeseca. 22. i 25. travnja riješite sve probleme koje imate unutar obitelji. Ovo je sada vrlo važno i nemojte to zanemariti.

Tijekom svibnja ćete se osjećati bolje nego ikada. Obratite posebnu pažnju na posao 4., 11. i 17. svibnja jer će te tada imati priliku ostvariti neke ciljeve. Privatnim životom se bavite od 21. do 24. svibnja.

Lipanj ne donosi nikakve spektakularne datume. Mjesec će biti relativno miran, a to će vam u potpunosti odgovarati.

Pročitajte godišnji horoskop za Djevicu!

Srpanj će vas zadovoljiti na svim razinama, naročito ako govorimo o osobnom razvoju. Nećete imati puno vremena za rad pa bi bilo najbolje da prve dvije dekade mjeseca provedete s obitelji. Zvijezde daju za naslutiti da od 18. do 22. srpnja postoji velika vjerojatnost za nevjeru, ali ne s vaše strane.

Tijekom kolovoza je vrlo važno ne zaboraviti razloge zbog kojih radite. Od 3. do 14. kolovoza se posvetite isključivo poslu. Od 18. do 20. kolovoza postoji velika vjerojatnost za neugodne situacije unutar obitelji.

Posebnu pažnju posvetite događajima od 1. do 10. rujna. Situacija će biti posebna i sve će ovisiti isključivo o vama. Vrlo je važno da reagirate na vrijeme, budete brzi i dosljedni. Na poslu ćete morati biti suzdržani i profesionalni, dok ćete se unutar svoja četiri zida moći u potpunosti opustiti. 18. i 24. rujan će se pokazati izvanrednim za unaprjeđenje veze s partnerom.

Listopad neće donijeti nikakve posebne događaje. Ovaj mjesec će biti miran i pomalo melankoličan. Nemojte se previše uzrujavati ako ništa ne bude išlo onako kako biste htjeli. Sve ćete to nadoknaditi kasnije. U razdoblju od 19. do 26. listopada možete očekivati jako lijepe događaje s partnerom.

Studeni ne donosi posebne datume i događaje.

Prosinac će raščistiti neke situacije koje vam nisu bile previše jasne. Prva dekada u mjesecu će biti jako uspješna za posao. Koristite neke nove metode. U razdoblju od 14. do 22. listopada se fokusirajte na rješavanje svih nesuglasica unutar obitelji.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije