Horoskop za mjesec rujan

Horoskop za mjesec rujan

Horoskop za mjesec rujan
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.09.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Vodenjak

Vodenjak neće imati nebeskog vođu kao dodatnog zaštitnika. Iako ova situacija na prvi pogled može izgledati negativno, nemojte se bojati. Očekujte niz pozitivnih događaja od drugih nebeskih tijela. Prvo treba istaknuti Saturn koji će sada biti dodatno ojačan. Merkur će zadržati svoj tradicionalan položaj i nastaviti pozitivno djelovati. Nemojte se bojati. Nastavite raditi sve kao do sada i možete očekivati najbolje rezultate na svim životnim poljima. Zvijezde vam savjetuju oprez, ali ne i suzdržanost. Pomoć možete očekivati i od strane Sunca. U svakoj situaciji će biti na vašoj strani. Uspjet će blokirati sve pokušaje negativnog utjecaja drugih planeta.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Kada je riječ o poslovanju, treba istaknuti zanimljive situacije koje će vas tjerati na rad. Sada ćete se morati izboriti za bolje mjesto pod suncem. Iako neće biti potrebno ulagati izuzetne napore, zvijezde vam savjetuju pažljivo i pozorno praćenje osjećaja. Vaša intuicija je sada najbolji vodič. Ako se osjećate ugroženo, velika je vjerojatnost da jedan od vaših kolega ima nešto protiv vas. Iako nećete imati dokaze, vjerujte svom osjećaju. Napravite potrebne mjere, ponašajte se pristojno i nastavite biti obzirni. Nemojte previše brinuti o svemu što drugi pričaju. Ako radite za sebe, možete se fokusirati na produktivnost i rad svojih zaposlenika. Ako radite za nekog drugog, fokusirajte se na vlastitu produktivnost i rad. Pripazite na nadređene i radite ono što vam kažu. To ne znači da im trebate podilaziti, već da biste trebali pripaziti na sve ono radite.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Što se tiče ljubavnog života, također se prepustite intuiciji. Fokusirajte se na ciljeve i želje. Djelujte prema osjećaju. Nemojte se obeshrabriti ako shvatite da je vrijeme za prekid. Koliko god bio težak, za vas će to biti najbolja odluka. Svaka situacija je individualna i zvijezde ne mogu točno predvidjeti što će se dogoditi. Dopustite osjećajima da vas vode i u ljubavi nemojte previše razmišljati. Prvi mjesec jeseni vam dopušta ostvarenje željenih rezultata i određivanje novih prioriteta. Sve to će se dogoditi samo ako ostanete iskreni prema sebi. Ako ste u sretnoj vezi i još uvijek zaljubljeni, nastavite ići smjerom kojim idete i potrudite se dodatno produbiti taj odnos. Posvetite pažnju članovima obitelji. Budite obzirni i pomognite im kada možete.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije