Horoskop za mjesec rujan

Horoskop za mjesec rujan

Horoskop za mjesec rujan
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.09.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Strijelac

Suočit ćete se s nizom izazovnih i pomalo teških situacija, naročito kada govorimo o ljubavi. Venera neće samo tako odustati od svog statusa, ali će postati vaš ključni antagonist. Nemojte očekivati previše pomoći od Sunca jer će se većinom fokusirati na Merkur, planet odgovoran za vaše protjerivanje. Možete očekivati jedino podršku Jupitera. Zapamtite da je jedan saveznik bolji od nijednog. U svakom slučaju, u vašem životu trenutno ne postoje jako teške situacije. Sa svime ćete se nositi bez prevelike muke, ali možete očekivati malo tjeskobe i nešto više zabrinutosti. Tijekom rujna ćete otkriti jako puno o sebi i ljudima oko sebe.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Kada govorimo o poslu, čeka vas jako pozitivno razdoblje. Za ovo možete zahvaliti Veneri jer će svu negativnost usmjeriti isključivo prema ljubavnom životu, osjećajima i emocijama. Poslovni život će ostati netaknut. To ne znači da ćete biti potpuno slobodni, ali će vam okolnosti ići na ruku. Ako ne radite za sebe, trebate preuzimati inicijativu u umjerenim količinama. Bez fanatizma i prekovremenog rada. Vaši kolege i nadređeni će vas poštivati dok god ne budu imali razloga za zavist. Ovo je osnovna psihologija poslovanja. Iako, naravno, postoje iznimke i velika je vjerojatnost da ćete biti jedna od tih iznimki. Svaki put kada naiđete na problem, nemojte donositi nepromišljene odluke. Polako rješavajte probleme i nešto naučite iz svake pogreške. Pripremite se bolje, ustanite i nastavite tamo gdje ste stali. Svaka vaša upornost će biti primijećena i nagrađena. Nemojte ni pod kojim uvjetima odustati i sjediti ne radeći ništa.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Što se tiče ljubavnog i privatnog života, nemojte očekivati naročito pozitivne trenutke. Sada nije najbolje vrijeme za prekid, ali ni za novu vezu ako ste slobodni. Najbolje je suzdržati se od promjena velikih razmjera koje mogu utjecati na sve ljude oko vas. U isto vrijeme, u krugu svojih prijatelja ćete se osjećati prilično opušteno i samouvjereno. Nemojte previše riskirati i stavljati se u opasne situacije. Potrudite se što više biti u pokretu. Iskoristite svaku priliku za kretanje i socijalizaciju. Ako za nešto nemate volje, nemojte se forsirati. Imajte na umu posljedice inertnosti koje su većinom neugodne i negativne.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije