Horoskop za mjesec rujan

Horoskop za mjesec rujan

Horoskop za mjesec rujan
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.09.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Rak

Ovaj pozitivan i veseli znak će tijekom rujna osjetiti pad energije. Ovo je prirodno i tu ne možete napraviti ništa. Situacija je daleko od idealne, ali trebamo istaknuti utjecaj Jupitera. Zadržat će trenutan položaj i nastaviti pružati visoku razinu energije. Mjesec, planet vladar ovog znaka će sada biti jak, ali ne dovoljno da bi se nosio s negativnom energijom Saturna. Njemu će se pridružiti i Mars. On je inače zaslužan za pad ovog znaka, ali će sada situacija biti puno drugačija. Mars će konačno promijeniti energetski utjecaj i u potpunosti blokirati negativan utjecaj Saturna. Rujan će biti jako zanimljiv, pun izazova i jako pozitivan. Nemate razloga za paniku čak i ako će vam se na početku mjeseca činiti da gubite tlo pod nogama. Ostanite smireni, strpljivi i ne brzajte u donošenju odluka.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Na poslovnom planu ćete morati biti oprezniji nego inače. Ovo razdoblje će biti posebno i puno drugačije od prethodnih. Na vama je hoćete li ga doživljavati kao pozitivno ili negativno. Posebnost ovog razdoblja leži u tome što ćete točno znati tko vam je prijatelj, a tko neprijatelj. Svi će pokazati svoje pravo lice. Njihova djela će se za njih pokazati puno produktivnijima, ali ne i za vas. To znači da ćete se po prvi puta morati ponašati drugačije. Rakovi su inače direktni i jednostavni. Tijekom rujna ove kvalitete morate ostaviti sa strane jer vam neće koristiti. Morat ćete uživati u novim iskustvima i usvojiti potpuno drugačiji način ponašanja. Morat ćete promijeniti svoju strategiju. Budite odvažni i uvijek korak ispred. No, ni u kojem slučaju nemojte igrati prljavo. Nastavite biti iskreni jer će neiskrenost u konačnici naškoditi samo vama.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Što se tiče ljubavnog života, treba jasno napomenuti da će Rakovi sudjelovati u nizu zabavnih događaja koji će zasigurno dugo ostati u sjećanju. Dovoljno je da budete iskreni prema sebi i ne pokušavate nikome ništa dokazati. Odlučite kojim putem želite ići i nemojte dopustiti da vam mišljenja i savjeti drugih osoba promijene planove. Zapamtite da nikada nije kasno za ispravljanje grešaka počinjenih u prošlosti, naročito ako vas zbog njih peče savjest. U odnosu s partnerom budite blagi i iskreni. Nemojte se sramiti svojih pravih osjećaja. Potrudite se odnos s partnerom dovesti na jednu veću razinu na kojoj neće postojati ništa osim iskrenosti, pažnje i brige.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije