Horoskop za mjesec rujan

Horoskop za mjesec rujan

Horoskop za mjesec rujan
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.09.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Vaga

Vage će se tijekom rujna suočiti s nizom izazova. Generalno gledajući, riječ je o iznimno pozitivnoj životnoj fazi u kojoj ćete moći ostvariti većinu svojih ciljeva. Dakle, usredotočite se na ono što stvarno želite i nemojte trošiti energiju na nevažne stvari jer nećete imati puno vremena. Štedite energiju i vitalnost za ono što je uistinu važno. Venera, planet vladar, će smanjiti svoj pozitivan utjecaj. Srećom, Saturn će ući u savez sa Suncem. Sunce je obično zaduženo za vaš pad, ali će tijekom rujna blokirati svu negativnost i pozitivno utjecati na gotovo sva životna područja. Naći ćete se u jednoj zaista neobičnoj, spektakularnoj i zabavnoj situaciji. Fokusirajte se na sadašnjost i nemojte previše razmišljati o prošlosti. Tako ćete samo postati depresivni i nostalgični. Ključ uspjeha će biti vaša emocionalna stabilnost, tako da bi stvarno glupo bilo ne iskoristiti ovu situaciju.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Ako obratimo pažnju na područje poslovanja i financija, definitivno treba napomenuti da će predstavnici ovog znaka biti u nezavidnom položaju. Zvijezde vam savjetuju da pažnju posvetite najvećim problemima. To su kolege i partneri, i projekti kojima se trenutno bavite. Morate odrediti koji projekti su važni i njima posvetiti najviše energije, i odrediti koji suradnici nisu vrijedni vašeg truda i vremena. Jedino tako ćete se riješiti svega što vas koči i sputava. To neće biti lako, ali će ishod biti točno onakav kakav ste priželjkivali. Okolina će vas konačno početi poštivati, što je naročito važno za Vage koje vode vlastito poslovanje. Odjednom ćete početi kontrolirati nekoliko različitih aspekata poslovanja. To će vam donijeti niz različitih prilika i puno odgovornosti. Nemojte se bojati pogrešaka. Bolje je napraviti i pogriješiti nego ne napraviti uopće.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Ljubavni život će biti opušten i manje dinamičan. Moglo bi doći do malih i prilično trivijalnih svađa koje će na kraju biti potpuno beznačajne. Sve ćete riješiti već do kraja prve dekade. Shvatit ćete vrlo brzo da su u pitanju sitnice i da ponekad trebate popustiti, premda ste u pravu. Ne morate se fokusirati na ništa određeno, ali nemojte ni trošiti energiju na nebitne stvari. Pokušajte svoju strastvenu energiju usmjeriti prema onome što je važno. Primjerice, razvijajte kreativnost. Stvari će biti još bolje ako vam se u tome pridruži vaša srodna duša. Ojačajte postojeća prijateljstva i nastavite graditi nova. Jedino tako ćete moći uživati u životu.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije