Horoskop za mjesec rujan

Horoskop za mjesec rujan

Horoskop za mjesec rujan
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.09.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Blizanci

Rujan će biti jedno vrlo ugodno i pozitivno razdoblje. Osjećat ćete se dobro u svakom smislu riječi. Iako mjesec neće biti ispunjen naročito uzbudljivim događanjima, možete očekivati niz različitih pozitivnih situacija. Ova godina je općenito vrlo neobična i dinamična. U odnosu na ostatak godine, rujan će biti relativno mirno razdoblje. Saturn će biti vaš glavni saveznik, a Merkur će biti odmah iznad njega. Nažalost, Venera će biti jaka. Ona je zaslužna za vaš pad pa ćete osjećati iznenadne nalete negativne energije i nemira. Iako u ništa nećete morati ulagati iznimno veliku energiju, ovaj mjesec će biti sve samo ne lagan. Ostanite smireni i nemojte žuriti sa donošenjem odluka. Nastavite razmišljati na racionalan i realan način. Niste sami i ne ustručavajte se tražiti pomoć od bliskih osoba.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Obratite li pažnju na poslovanje, shvatit ćete da ste suočeni s nizom izazova. Nije riječ o negativnim događajima, dapače. Situacija će biti komplicirana, ali i pozitivna. Radit ćete naporno, ali će vaš rad davati odlične rezultate. Ako ne radite za sebe, u rujnu biste vrlo lako mogli pasti pod utjecaj jednog kolege. Srećom, taj utjecaj neće biti negativan. Budite pametniji od svojih protivnika i preduhitrite ih. Ne kaže se uzalud da prijatelje držite blizu, a neprijatelje još bliže. Ako vodite vlastito poslovanje, pripremite se na dostojnog protivnika. Teško je reći tko će to točno biti i zašto morate biti spremni i oprezni. Nemojte u svakoj situaciji tjerati pravdu i pokušavati dokazati da ste u pravu. To je manje važno. Ono na što trebate obratiti pažnju je što možete učiniti za napredak. Ne isključujte se iz tima jer vam tim može pomoći jednako onoliko koliko vi možete pomoći njemu.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Što ste tiče privatnog i emocionalnog života, u rujnu možete očekivati niz dvosmislenih situacija i događaja. To znači da morate biti dvostruko oprezni. U odnosu s partnerom nastavite biti dosljedni. Uvijek kažite što mislite i kako se osjećate, čak i onda kada će to uzrokovati neželjene posljedice jer je vama točno to i potrebno. Ponekad i strastvene i nesebične radnje treba analizirati. Ne udaljavajte se previše od prijatelja jer su uvijek na vašoj strani. Obratite pažnju na najuži društveni krug i osobe koje se u njemu nalaze. Neke osobe će uvijek biti na vašoj strani, a neke će se udaljiti prvom prilikom. Morate točno znati kako sa svakom osobom komunicirati i što točno od nje možete očekivati.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije