Horoskop za mjesec rujan

Horoskop za mjesec rujan

Horoskop za mjesec rujan
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.09.2016.
  • Broj pregleda: 11.098
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Škorpion

Škorpione očekuje jedno živopisno i nezaboravno vrijeme. Venera će biti dodatno ojačana. Vrlo bi lako mogla nešto zakomplicirati i otežati. U isto vrijeme, ne zaboravite na Mjesec. Inače je zaslužan za vaš pad. Kombinacija ovih faktora će dovesti do velike količine negativnosti. Trebamo uzeti u obzir i položaj Saturna. Pružit će vam visoku razinu energije, stabilnost i vitalnost. U ovoj fazi će svaki vanjski utjecaj na vaš znak biti oslabljen. To znači da sada imate slobodu djelovanja. Bilo bi glupo ne iskoristiti ovako povoljnu situaciju.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Na poslovnom planu možete očekivati iznimno produktivnu životnu situaciju, samo ako nastavite cijeniti sve prednosti. Počevši od prvih dana u mjesecu, trebate dobro otvoriti oči i pomno pratiti najbliže suradnike. Zvijezde vam savjetuju analizu događaja, a ne određene osobe. Vrlo brzo ćete shvatiti gdje griješite i na koga trebate obratiti posebnu pažnju. Prikupit ćete vrijedne informacije, a na vama je kako ćete ih iskoristiti. Imajte na umu da spletke i intrige nikada nikome nisu donijele ništa dobro. Budite oprezni i pronađite najbolje moguće rješenje za svaki problem. Situacija će biti nešto lakša Škorpionima koji vode vlastito poslovanje jer se nikome neće opravdavati ni objašnjavati svoje poteze. Svi Škorpioni koji rade za nekoga moraju pripaziti jer će bez tima teško uspjeti. Svidjelo se to vama ili ne, odnosi između kolega su uvijek bolji nego odnosi između radnika i nadređenih.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Na području ljubavi će se sve odvijati onako kako ste priželjkivali. Netko bi vam sada mogao izjaviti ljubav, pokazati osjećaje i nježnost. Možda ćete upravo vi biti ta osoba koja će napraviti prvi korak. Velika je vjerojatnost da će osjećaji biti uzajamni. Ne zaboravite da niste svemogući iako jaki osjećaji čovjeku mogu dati iznimnu snagu. Budite pažljivi prema ljudima koje volite i nemojte se previše svađati s njima. Ako ste po prirodi iskreni, nastavite biti takvi samo na obziran način. Ako nekim ljudima smeta vaša iskrenost, možda biste trebali promijeniti svoj pristup. Zapamtite da nikada nije kasno za promjenu, čak i ako ste već u trećoj životnoj dobi.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije