Horoskop za mjesec rujan

Horoskop za mjesec rujan

Horoskop za mjesec rujan
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.09.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Djevica

Očekuje vas jedno mirno razdoblje, možda čak i previše mirno, pogotovo ako ga usporedite s prijašnjim. Merkur, vaš glavni zaštitnik, će sada smanjiti svoj energetski utjecaj. I dalje će djelovati kao potpora i planet vladar. To znači da ćete imati stabilnu i jaku podršku na svim životnim područjima. Neptun je inače zaslužan za protjerivanje vašeg znaka, a sada će svoju negativnost usmjeriti prema ljubavnom životu. Poslovni život će biti pod utjecajem Venere koja je odgovorna za vaš pad. Situacija će biti vrlo nejasna i nestabilna, ali nemate razloga za paniku. Na kraju će sve ispasti vrlo pozitivno za vas, unatoč činjenici da ćete ovaj mjesec biti lišeni dodatnog nebeskog zaštitnika. Ukupna razina negativnosti će biti puno slabija nego inače. Najveća prepreka će biti vaši neprijatelji, ali ste već upoznati s cijelom situacijom i spremni na gotovo sve.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Na području financija i poslovanja možete očekivati stabilnu situaciju. Ovo područje vašeg života će pasti pod utjecaj Neptuna i sve će se odvijati na najbolji mogući način. Nadređeni od vas neće tražiti ništa naročito teško. Situacija će biti vrlo pozitivna, naročito ako vodite vlastito poslovanje. Djevice koje su tek ušle u poslovni svijet mogu očekivati zadatke koji neće biti teški i mentora koji će im pomagati u rješavanju većine problema. Nemojte se sramiti donositi neobične odluke koje će vam se na prvi pogled možda činiti suludima. Trebate zapamtiti da nitko ne može upravljati vašim životom. Slobodni ste i sami možete donositi odluke. Ako radite za sebe, pokušajte izbjeći uplitanje u posao svojih zaposlenika. Oni su sada sposobni sav posao obaviti bez vas, i to na zadovoljavajući način.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Kada je u pitanju ljubavni život, u potpunosti se uključite. Već od prvih dana ćete partneru morati posvećivati puno pažnje. Velika je vjerojatnost da oboje imate jako puno pitanja na koja čekate odgovor, ali niste mogli naći odgovarajući način ni vrijeme za njih. To vrijeme je konačno došlo. Potrudite se zaključiti svaku temu i riješiti svaki problem. Naučite podnijeti istinu, koliko god bila neugodna. Sve je u vašim rukama i morate skupiti snagu i promijeniti neke stvari. Oduvijek se bojite promjena, ali ne zaboravite da su promjene u većini slučajeva dobre. Ponekad je najbolje prepustiti se i vidjeti što će se dogoditi.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije