Horoskop za mjesec rujan

Horoskop za mjesec rujan

Horoskop za mjesec rujan
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.09.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Ribe

Iako će Venera napustiti trenutni položaj i postati vaš glavni neprijatelj, situacija će biti jako pozitivna. Ribe mogu računati na podršku Marsa koji će preuzeti ulogu nebeskog vođe. Uz to, Jupiter će također biti na vašoj strani. Merkur će se ujediniti s Jupiterom i u vaš život donijeti pozitivnu energiju. Nemate razloga za zabrinutost. Trebate se usredotočiti na svoje ciljeve i kretati se u smjeru koji ste davno definirali. Poduzmite sve što možete i naučite uživati u životu. Sada ćete biti toliko energični da vam ništa neće stati na put. Nećete se suočiti ni sa kakvim poteškoćama ni ljudima sa zlim namjerama. Vaša okolina će biti zahvalna jer ćete i njih puniti svojom energijom.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Kada je riječ o poslovnom i financijskom životu, sada možete očekivati niz koristi. No, one neće doći tako lako. Sadašnja situacija će biti posljedica aktivnosti iz prethodnih faza, uključujući i trenutke na koje ste potpuno zaboravili. Ako vodite vlastito poslovanje, budite obzirni prema zaposlenicima i nemojte ih previše zatrpavati poslom. Preuzmite dio posla na sebe, čak i ako to inače ne radite. Vama sada neće biti teško raditi posao za više ljudi. Ako radite za nekog drugog, tijekom rujna ćete moći napraviti malu pauzu i odmoriti se. Ako niste zadovoljni poslom, sada je pravo vrijeme za razmišljanje o drugom pravcu. Krećite se što više i iskoristite svaku priliku za komuniciranje jer postoji velika vjerojatnost da ćete na taj način stvoriti jako dobre prilike za drugi posao.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Na području ljubavi, situacija će biti gotovo identična poslovnom životu. Obratite pažnju na članove obitelji i pomognite im svaki put kada će biti potrebno. Čak i ako nemate želju sudjelovati u određenim događajima, napravite iznimku ako vaša obitelj to od vas traži. Potrudite se usrećiti druge. Obratite pažnju na ono što vam govori intuicija. Sada vam daje do znanja koje osobe trebate ostaviti pored sebe, a od kojih osoba se trebate distancirati. Sve će vam ići na ruku. Jedino je važno vjerovati u vlastite sposobnosti. Zapamtite da možete vjerovati svojoj intuiciji, barem kada je u pitanju ljubavni život.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije