Horoskop za mjesec rujan

Horoskop za mjesec rujan

Horoskop za mjesec rujan
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.09.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Lav

Lavovi su jedan od najupečatljivijih znakova Zodijaka i tijekom rujna će proći kroz niz nevjerojatnih situacija koje će uzrokovati izvanredne planetarne kombinacije. Pluton je inače uzvisitelj ovog znaka i tijekom rujna će se odreći tog položaja. Osjetit ćete njegovu negativnu energiju na radnom mjestu, a pridružit će mu se i Uran. Srećom, Merkur će zadržati neutralan položaj i biti desna ruka Suncu. Sunce je planet vladar Lavova i tijekom rujna će svojim štićenicima pružati iznimno visoku razinu energije. Zato će rujan bez sumnje biti jako uspješno razdoblje za Lavove, dinamično i puno pozitivnih događaja. Iako će neki predstavnici ovog znaka osjećaji jaku želju da se sakriju negdje duboko u rupu, to neće moći. Zvijezde vam savjetuju da se ne izolirate i što više vremena provedite u društvu drugih osoba.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Na području poslovanja možete očekivati niz uspješnih i pozitivnih događaja. Da biste postigli željeni rezultat morat ćete prevladati neukrotivu želju da se sakrijete od svega i u potpunosti izolirate. U prvoj polovici mjeseca možete očekivati sporiji tempo i manju dinamiku, naročito kada u obzir uzmete tako moćnu podršku zvijezda. Sve što vam se sada događa je neka vrsta karmičkog ciklusa. Drugim riječima, trenutna situacija ovisi o svemu što ste radili u prošlosti. Sada ćete imati jaku i kvalitetnu podršku. Nemojte se nikoga bojati, nastavite naporno raditi i vrlo brzo ćete vidjeti rezultate. Ako vodite vlastito poslovanje, obratite pažnju na radni tim. Sada je vrlo važno ukloniti sve netrpeljivosti među zaposlenicima i potaknuti na timski rad. Ako radite za nekog drugog, svakako obratite pažnju na kolege i nadređene. Potrudite se poboljšati odnose s njima.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Ljubavni život će biti pozitivan. Na samom početku mjeseca ćete imati osjećaj da možete puno toga postići, a najvažnije je da se ne bojite i prepustite. Ni pod kojim uvjetima se ne povlačite iz vanjskog svijeta i nastavite raditi na emocionalnom i duhovnom razvoju. Ovo se odnosi i na odnose s drugim ljudima, naročito na odnos s partnerom. Potrudite se biti što aktivniji i idite na sva društvena okupljanja. Nemojte se truditi odupirati promjenama koje su oko vas. To je opasno i može dati potpuno pogrešne rezultate. Svaka promjena je dobrodošla, čak i ako to znači da ste prekinuli dugogodišnju vezu ili brak. Sada ćete imati problema s kontrolom emocija. Morate ih u potpunosti prihvatiti i dopustiti da vas obuzmu. Nemojte im se ni pod koju cijenu odupirati.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije