Horoskop za mjesec rujan

Horoskop za mjesec rujan

Horoskop za mjesec rujan
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.09.2016.
  • Broj pregleda: 11.070
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Jarac

Osjećat ćete se ugodno i pomalo neobično. Mars će sada biti puno slabiji. Unatoč trenutnom trendu ove faze, osjetit ćete manjak energije. Dakle, morat ćete sagledati širu sliku i mudro rasporediti svoju energiju. Mjesec i Jupiter će vam tijekom cijelog mjeseca pokušati nauditi. Nećete to osjećati jer će Mars ipak biti dovoljno jak da vas obrani od njih. Samo će Saturn ostati na vrhuncu svoje snage, a dobit će i dodatno pojačanje. Za vas je to sada iznimno važno. Obratite pažnju na obiteljske probleme i to kako se osjećate. Morate djelovati naročito oprezno i izbjeći donošenje nesmotrenih i brzih odluka. Sve u svemu, riječ je o jednoj jako produktivnoj životnoj fazi koja vam može donijeti pobjedničke trenutke. Morat ćete se truditi i naporno raditi, ali će se sve isplatiti.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Poslovni život neće donijeti nikakve iznimno pozitivne trenutke i mogućnosti, ali u isto vrijeme vas neće ni degradirati. Prva dekada će biti logičan slijed prethodnih razdoblja. Sve što ste prije radili sada će doći na naplatu. Ako ste bili vrijedni i marljivi, sada ćete uživati u plodovima svog rada. S druge strane, ako ste ljenčarili, nemojte se nadati naročito pozitivnim rezultatima. Nećete morati ništa mijenjati, samo ćete nastaviti tamo gdje ste stali. Najvažnije je nikada ne zaboraviti da sve što radite, radite sebi. Fokusirajte se na ono što želite postići, a rezultate možete očekivati već početkom druge dekade. Zvijezde vam savjetuju da polako kročite kroz život. Nemojte žuriti sa donošenjem odluka. Ako radite za sebe, prvo postavite dobre temelje i tek tada počnite razmišljati o idućem koraku. Budite iskreni prema sebi i procijenite koliko ste konkurentni na tržištu rada. Ako radite za nekoga, procijenite jeste li lako zamjenjivi. Sada je vrijeme za razvoj. To ne znači da morate žuriti i brzati, već da prestanete stajati na mjestu i počnete se kretati.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Ljubavni život će vam donijeti puno novih iskustava. Vjerojatno ćete se prisjećati lijepih trenutaka iz prošlosti. Najvjerojatnije ćete trebati dovršiti nešto iz prošlih ljubavnih veza. Koliko god vam se to čudno činilo, ovakav korak će imati blagotvoran utjecaj na vaše trenutne i buduće veze. Teško je procijeniti što će se točno dogoditi, ali je vrlo važno razumjeti obrasce ponašanja drugih. Jedino tako ćete moći procijeniti u kojem smjeru trebate ići i kako trebate djelovati. Vaša sredstva će sada biti jako ograničena, tako da nećete moći sve odjednom riješiti. Idite korak po korak i postupno rješavajte stvari. Budite naročito obzirni prema starijim članovima obitelji. Nemojte neprestano pokušati nametnuti svoj stav, pogotovo ako niste 100% sigurni u svoje stavove.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije