Horoskop za mjesec rujan

Horoskop za mjesec rujan

Horoskop za mjesec rujan
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.09.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Bik

Bikove očekuje jedno prilično teško vrijeme koje možemo opisati kao kontroverzno i većinom negativno. Venera, planet vladar ovog znaka, će ih sada prestati podržavati. Pluton će dodatno ojačati svoj negativan utjecaj i zadat će nekoliko jakih udaraca na više životnih područja. U isto vrijeme će Saturn promijeniti svoj utjecaj i u vaš će život donijeti malo nade. Počet ćete se još više nadati kada shvatite da je Mjesec još uvijek na vašoj strani. Sve će ispasti puno bolje nego što ste mislili. Iako će ovo razdoblje biti iznimno intenzivno i stresno, na kraju će sve ispasti i bolje nego što ste se nadali. Sada je teško biti precizan jer je svaka situacija posebna i ima svoje specifičnosti. Svaka osoba je drugačija i trenutna životna faza ovisi o vašim djelima u prethodnim životnim fazama.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Ako vodite vlastito poslovanje, tijekom rujna možete očekivati naporan koji će vam pomoći zatvoriti neka poglavlja. Konačno ćete se susresti s prilikama koje već dulje vrijeme iščekujete. Morate ostati sabrani i hladne glave. Nemojte se prepuštati trenutnim i prolaznim strastima. Fokusirajte se na ono što trebate i ono što je stvarno važno. Ne dopustite neprijateljima i konkurentima manipulaciju. Izbjegavajte slušati ljude koje ne poznajete dovoljno dobro. Ako ne radite za sebe, situacija će biti nešto drugačija. U ovakvoj situaciji nemojte odbijati timski rad. Nećete se moći potpuno sami suočiti sa svim problemima, naročito ako ste u prethodnim mjesecima napravili puno pogrešaka. Otvorite vrata drugim ljudima, zanemarite ponos i dopustite im da vam pomognu.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

U ljubavnom životu ćete uživati u posebnim trenucima, naročito ako ste u vezi. Prvi mjesec jeseni vam donosi nekoliko događaja koji će pokazati da u vašoj vezi postoje stvari koje možda niste ni znali. One ne moraju nužno biti negativne već neočekivane. Pripremite se na ovo razdoblje, naročito ako od partnera nešto skrivate. Zapamtite da se sve tajne prije ili poslije saznaju. Fokusirajte se na vlastite potrebe, ali u isto vrijeme ne zaboravite na partnera i njegove potrebe. Zapamtite da ste u potpunosti slobodni odabrati taktiku koja vam najbolje odgovara. Najproduktivniji ćete biti tek kada postanete aktivni. To će biti jedno svijetlo i dinamično razdoblje, unatoč svoj negativnosti koja vas okružuje. Nastavite ići naprijed, zabavljajte se i uživajte u društvu prijatelja.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije