Horoskop za prosinac

Horoskop za prosinac

Horoskop za prosinac
  • Objavljeno: Utorak, 01.12.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Bik

Za Bikove će prosinac biti izuzetno pozitivan, ali ne na svim životnim područjima. Vaš glavni zaštitnik će biti Venera koja je tradicionalno planet vladar ovog znaka. Venerin položaj će se uvelike poboljšati i pozitivan utjecaj će u ovoj životnoj fazi biti nevjerojatno jak. To znači da Pluton (dogovoran za protjerivanje Bikova) neće imati priliku prevladati tu moćnu zaštitu. Naravno, Venera može izgubiti određenu dozu pozitivnosti, ali to nećete naročito osjećati. Utjecaj Venere će biti ojačan utjecajem Saturna koji je inače zaslužan za pad Bikova, ali će tijekom prosinca promijeniti utjecaj i postati vjeran saveznik. Nažalost, utjecaj Mjeseca neće biti dovoljno jak da Bikovima osigura visoku razinu životne energije.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Što se tiče poslovnog života, možemo sa sigurnošću reći da će Bikovi s lakoćom obavljati sve trenutne poslove i započeti neke nove projekte. Ako vodite vlastito poslovanje, tijekom ovog mjeseca morate odrediti nova područja djelovanja jer će sva stara ostati u prošlosti. Možda ćete se suočiti s nekim izazovima i iskušenjima koji će vas pokušati skrenuti s pravog puta. Definirajte što vam je važno, a što nije. Uzmite u obzir da vas neki putovi vrlo lako mogu dovesti u slijepu ulicu u kojoj nećete moći nastaviti sa svojim osobnim i profesionalnim razvojem. Dobro razmislite prije nego što počnete ulagati energiju i resurse u nove početke. Ne zaboravite da ste sami sebi oduvijek najgori neprijatelj. Budite otvoreni za nove ideje, obratite pažnju i analizirajte sve dostupne nove informacije. Zvijezde savjetuju svim Bikovima, koji nemaju određen cilj, da se opuste i počnu planirati. I zapamtite jednu stvar: ne dopustite emocijama da utječu na vaš rad.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Što se tiče ljubavnog života, treba napomenuti da će Bikovi tijekom prosinca riješiti brojne probleme, čak i one najteže. Na prvi pogled će vam se prosinac činiti kao jedno pozitivno i skladno razdoblje. Ipak, morat ćete uložiti puno truda i resursa kako biste riješili trenutne konflikte koji vam se možda ne čine važnima. Važno je da budete svjesni kako sada i najmanje svađe mogu vrlo lako prerasti u nešto puno veće i ozbiljnije. Trebate provesti sve potrebne mjere kako situacija ne bi izmakla kontroli. Obratite posebnu pozornost na 26. prosinca (pun Mjesec) jer će se tada vaš trud i resursi mobilizirati u najvećoj mjeri. U suprotnom, Novu godinu nećete moći proslaviti onako kako ste htjeli. Budite iskreni i pošteni. Nemojte drugima dopuštati da vas uključe u besmislene i nemilosrdne sukobe i rasprave. Takvo ponašanje će vam omogućiti uspješno rješavanje svih nejasnih situacija.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije