Horoskop za prosinac

Horoskop za prosinac

Horoskop za prosinac
  • Objavljeno: Utorak, 01.12.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Škorpion

Škorpion je znak u kojemu element vode prolazi kroz najveći razvoj. On će tijekom prosinca biti u vrlo pozitivnoj situaciji. Vjerojatno će u ovom razdoblju Škorpioni biti jedni od najuspješnijih i najsretnijih znakova. No, to ne znači da ćete se moći opustiti već da će vaš trud davati pozitivne rezultate. Saturn će imati još jače djelovanje zbog trenutnih međuzvjezdanih kombinacija. Zbog toga će Škorpioni dobiti snažnu potporu, i to ne samo na području vitalnih resursa, već i po pitanju rješavanja važnih problema. Mars, planet vladar Škorpiona, će imati tradicionalno nasilan temperament i rezultat njegovog djelovanja neće biti lako predvidjeti. Škorpioni, koji su poznati po svojoj nejasnoj naravi, će se tijekom prosinca morati u velikom broju situacija suzdržavati. Venera će pokušati negativno utjecati, ali neće uzrokovati negativan razvoj događaja, pogotovo kada uzmete u obzir da je Mjesec, odgovoran za pad znaka, sada na vašoj strani i štiti vas od svih negativnih utjecaja.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Područje poslovanja i financija će za Škorpione biti vrlo uspješno, ali ostanite oprezni. Prvo, ni pod kojim okolnostima nemojte pokušavati kontrolirati svoje emocije koje u ovom trenutku mogu biti pod negativnim utjecajem Venere ili pak pozitivnim utjecajem Marsa. Vrlo je važno da se fokusirate na probleme koji vas već duže vrijeme muče jer su sada planeti na vašoj strani. To znači da ćete trebati uložiti minimalan trud za željene rezultate. Pokušajte sva pitanja riješiti na diplomatski način i nemojte ih doživljavati previše osobno. Ako se nalazite u situaciji nad kojom nemate kontrolu, nema razloga da u toj situaciji i ostanete ako ne morate, ali zapamtite da sve što odlučite nosi posljedice. Ovo se posebno odnosi na Škorpione koji ne rade za sebe. Škorpioni koji vode vlastito poslovanje sada imaju sve što im je potrebno da riješe tekuće probleme.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Što se tiče privatnog života, potrebno je napomenuti činjenicu da će u prosincu Venera imati slab, ali ipak značajan utjecaj na Škorpione. Na području osjećaja i emocija će ova podmukla svećenica ljubavi biti najaktivnija. Kako biste se osigurali da sve ide po planu, morat ćete slijediti dva jednostavna pravila. Prvo je da ne oklijevate u postavljanju pitanja vezanih za ono što vas zanima, naročito ako se trenutno bavite organizacijom. Drugo je da nikada svoje potrebe ne stavljate ispred potreba osoba do kojih vam je stalo. Zvijezde vam savjetuju da posebnu pažnju obratite na ova dva pravila i sve ostalo će biti na vašoj strani. Nemate razloga za zabrinutost.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije