Horoskop za prosinac

Horoskop za prosinac

Horoskop za prosinac
  • Objavljeno: Utorak, 01.12.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Blizanac

Blizanci mogu računati na relativno pozitivno razdoblje koje će uglavnom biti određeno položajem Saturna, planeta tradicionalno odgovornog za visoku razinu životne energije kod Blizanaca. Utjecaj Saturna će biti ojačan zbog njegovog međuzvjezdanog položaja, tako da će predstavnici ovog znaka imati dovoljno snage suočiti se s bilo kojim problemom i iz svake situacije izaći kao pobjednici. U isto vrijeme će Merkur, planet vladar ovog znaka, promijeniti svoj položaj i utjecaj. To bi mogao biti uzrok pojave niza problema, naročito zato što će Jupiter, odgovoran za protjerivanje ovog znaka, ojačati djelovanje Merkura pa će ova dva planeta djelovati zajedno. Venera je inače zaslužna za pad ovog znaka, ali će sada zauzeti jedinstven položaj i na živote Blizanaca neće imati gotovo nikakav utjecaj.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Što se tiče poslovnog života, možemo sa sigurnošću reći da tijekom prosinca sreća neće biti na vašoj strani. Međutim, to ne znači da će ovo razdoblje biti isključivo negativno. Naprotiv, na kraju godine ćete se susresti s nizom mogućnosti i prilika za poboljšanje svoje financijske pozicije. Možda ćete čak biti i u mogućnosti dobiti novo radno mjesto. No, nemojte se oslanjati isključivo na sreću, već počnite djelovati. Sada vam okolnosti ne idu u korist i morate toga biti svjesni. Trenutno ne smijete sudjelovati u avanturama povezanima s novcem. Gotovo je sigurno da ćete izgubiti ono što ste odlučili investirati u nepouzdane projekte. Posebno budite pažljivi kod sklapanja važnih sporazuma i ugovora. Mala je vjerojatnost da će vas netko prevariti, ali jedna mala glupost će biti sasvim dovoljna da se u budućnosti nosite s nizom problema. Ovo osobito vrijedi za Blizance koji vode vlastito poslovanje. Sami krojite svoju sudbinu. Na tome radite i na kraju mjeseca ćete sigurno uživati u rezultatima koje zaslužujete.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Što se tiče privatnog života, nećete se susretati s većim problemima jer će Venera blokirati vlastiti utjecaj prema vama. U jedno definitivno možete biti sigurni: imate priliku postići sve svoje ciljeve. Najvažnije je da ne sumnjate u svoje sposobnosti. Ako znate da nešto možete napraviti, onda to i napravite. Ne obraćajte pažnju na ono što vam drugi govore. U odnosima s drugima budite otvoreni i pošteni. Najvažnije je uvijek imati jasan uvid u ono što se događa. Potražite podršku u partneru. Vaš odnos će biti skladan, topao i povjerljiv. Blizanci koji nemaju nikoga će se malo teže nositi s cjelokupnom situacijom. No, ne postoji ništa što trebate učiniti po tom pitanju. Postizanje uspjeha i osjećaja zadovoljstva je u većini slučajeva posljedica višegodišnjeg rada i truda.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije