Horoskop za prosinac

Horoskop za prosinac

Horoskop za prosinac
  • Objavljeno: Utorak, 01.12.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Strijelac

Za predstavnike ovog znaka će prosinac biti jedno od najboljih životnih razdoblja. Susrest ćete se s nekoliko manjih problema, ali će situacija općenito biti perspektivna i vrlo uspješna. Prva stvar na koju trebate obratiti pozornost je položaj Venere koja tradicionalno djeluje kao planet uzvisitelj ovog znaka. To znači da je ona odgovorna za procvat njegove vitalnosti. Ova svećenica ljubavi će biti odlučujuća u mnogim aspektima vašeg života, možda će čak djelovati i protiv vaše volje. No, ne bojte se. Venera definitivno zna što treba napraviti, pogotovo na području emocija. Upravo zbog toga je logično da joj date potpunu slobodu djelovanja, nemojte se opirati ili pokušati obraniti. U isto vrijeme će Jupiter, planet vladar ovog znaka, biti dovoljno jak da u potpunosti uništi negativan utjecaj Merkura, odgovornog za protjerivanje Strijelca. Jupiter će istovremeno pozitivno djelovati na područje poslovanja i financija. Ovaj iznenađujuće pozitivan splet okolnosti neće biti rješenje za sve probleme, ali će definitivno biti koristan.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Kada govorimo o području poslovanja, tijekom prosinca će Strijelci imati slobodu biranja i krojenja vlastite sudbine. Imat ćete više opcija i raspoloživih mogućnosti za razvoj, ali neće svaka biti jednako obećavajuća. Zvijezde vam neće pomoći u donošenju odluke, ali vam mogu pomoći i predložiti na koju opciju se najviše trebate fokusirate. Ostanite oprezni, naročito u razdoblju od 12. do 14. prosinca (1., 2. i 3. lunarnog dana). Ovo je vrijeme kada postoji velika vjerojatnost da ćete moći odrediti neke važne smjernice. Ako ne vodite vlastito poslovanje, nikako nemojte drugima dopustiti da vas zbune. Upravo sada vaše kolege mogu imati negativan utjecaj na vas. Nemojte podleći nikakvim provokacijama, budite iskreni i otvoreni. Vaši protivnici tada neće imati ništa s čime bi vam se mogli suprotstaviti. Strijelci koji ne vode vlastito poslovanje se trebaju fokusirati na postizanje unaprijed određenih ciljeva. Odlučite u kojem smjeru će vaš posao ići. Koji god put da odaberete nemojte ni pod kojim uvjetima samo mirovati, već djelujte.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Što se tiče područja ljubavi, zvijezde jasno naslućuju da možete očekivati niz značajnih događaja, ali samo pod uvjetom da niste izolirani. Nije teško pogoditi o čemu govorimo. Da, možda ćete pronaći srodnu dušu. Iako će sve biti malo složenije nego što ste mislili da hoće, u svakom slučaju biste trebali pričekati ovaj čudesan i nezaboravan događaj koji će zauvijek promijeniti vaš život. Sve ovo će se odvijati samo pod jednim uvjetom – da ste spremni prihvatiti ove promjene. Ako uistinu danima želite sjediti unutar svoja četiri zida, nitko neće doći u vaš život, sve će ostati isto. Možda se vama sviđa ovakva vrsta beskorisnog postojanja. Ovo vam možda zvuči pregrubo, ali ljudi često zaboravljaju da su jaki, kao i razloge zbog kojih su došli na ovaj svijet. U prosincu vam zvijezde daju priliku da to postignete. Nemojte ju propustiti i ni pod kojim uvjetima nemojte sumnjati u sebe.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije