Horoskop za prosinac

Horoskop za prosinac

Horoskop za prosinac
  • Objavljeno: Utorak, 01.12.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Lav

Za Lavove prosinac neće biti naročito uspješno razdoblje. To će biti razdoblje kada ćete se posvetiti svim vrstama sumnji i duhovnom razvoju. Pluton, koji je odgovoran za procvat i vitalnost, nije u stanju provesti svoje djelovanje zbog niza međuzvjezdanih kombinacija. To znači da će Lavovima nedostajati snage i resursa za ostvarenje punog potencijala. U isto vrijeme će Merkur, odgovoran za pad Lavova, biti ojačan i njegov negativan utjecaj će postajati sve intenzivniji. Kao rezultat toga će doći do ozbiljnijih problema na poslovnom području koje nećete moći riješiti bez vanjske pomoći. Srećom, Sunce će zadržati svoju klasičnu poziciju i Lavovima će pomoći da nekako izdrže sve ove nepovoljne okolnosti. Solarna energija će biti podržana od strane Urana koji je inače odgovoran za protjerivanje Lavova, ali će u ovoj fazi postati njihov nebeski vođa.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

U prosincu Lavovi ne mogu računati na uspješno završavanje aktualnih projekata. Negativna energija će cijelo vrijeme biti prisutna u pozadini i može izazvati neke ozbiljne probleme s kojima ćete se morati baviti tijekom cijeloga mjeseca. Ne možemo reći da će vam trebati nadljudski napori da prevladate ove vrlo negativne aspekte, ali ćete se definitivno trebati truditi više nego inače. Stoga, budite oprezni i pažljivi. Ne propuštajte niti jedan detalj, bez obzira na to koliko vam se činio beznačajnim. U razgovorima s kolegama i poslovnim partnerima ostanite smireni i ležerni. Nemojte isticati svoju moć ni superiornost. Ako vodite vlastito poslovanje, obratite pažnju na financije, bez obzira na to koliko je pouzdana osoba koja ih za vas vodi. Ako radite za drugoga, svakako usporite. Zvijezde vam savjetuju da se držite dalje od sukoba bilo kakve vrste.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Što se tiče privatnog života, Lavovi će uživati u većem broju pozitivnih trenutaka. Merkur neće gotovo uopće utjecati na ljubavni život pa ćete osjetiti pozitivnu energiju koja će uzrokovati neke od najljepših romantičnih trenutaka. A kada uzmete u obzir utjecaj Urana, možete biti sigurni da ste u stanju gotovo svaku ideju provesti u djelo, koliko god vam se činila suludom. Najvažnije je da ne dopustite drugima da upravljaju vašim odlukama. Nemojte dopustiti da vas društvo tjera da se mijenjate. Nemojte drugima dopuštati da upravljaju vašim životom i nemojte ničiju sreću stavljati ispred svoje. U prosincu ćete morati riješiti nekoliko dilema. Dobro razmotrite svoja stajališta i nemojte se bojati promjena već ih prihvatite.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije