Horoskop za prosinac

Horoskop za prosinac

Horoskop za prosinac
  • Objavljeno: Utorak, 01.12.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Jarac

Jarac će uživati u skladnom i pozitivnom razdoblju koje se može opisati kao kreativno i obećavajuće. To je prvenstveno tako zbog činjenice da će Mars, planet uzvisitelj ovog znaka, zadržati svoju klasičnu poziciju i njegov utjecaj će biti dodatno ojačan zbog niza međuzvjezdanih kombinacija. Povećana dinamika utjecaja ovog nebeskog ratnika će vam omogućiti da s lakoćom rješavate hitne probleme i postignete sve svoje ciljeve. U svakom slučaju, Mars u tom procesu definitivno nije sam. Saturn, koji tradicionalno igra ulogu planeta vladara ovog znaka, će također dobiti dodatnu snagu iz određenih nebeskih tijela. Dakle, sva negativnost od Mjeseca će pasti u drugi plan. Neki problemi će biti posljedica djelovanja Jupitera, odgovornog za pad ovog znaka, ali neće imati dovoljno energije da naruši ovu pozitivnu situaciju.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

S obzirom na smjer u kojem se vaš posao kreće, trebate se fokusirati na postizanje željenih ciljeva. Nećete nailaziti na ozbiljnije prepreke i nećete trebati ulagati ozbiljan napor. Ono što vam može skrenuti pažnju od ostvarenja vlastitog cilja su vaši protivnici. Oni će vas pokušati usporiti, ali ćete uvijek nekako biti u prednosti. Zvijezde vam savjetuju da budete oprezni, čak i u onim trenucima kada će se sve odvijati kako treba. Nemojte biti lijeni i samostalno provjerite neke detalje što više puta. Možda će netko misliti da ne vjerujete u njega. Objasnite da želite dvostruko provjeriti podatke i obaviti detaljniju analizu rada. Podijelite s drugima svoje znanje. Jedino tada će vaša interakcija biti produktivna.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Po pitanju ljubavi i emocija, Jarac može računati na aktivnu potporu, što će biti još izraženije zbog činjenice da će se okolnosti razvijati točno onako kako bi i trebale. Drugim riječima, možete riskirati jer će rizik donijeti veliku nagradu. Zapamtite da je povjerenje u svakom odnosu najvažnije. Sada će mnogi od vas učiti. Nemojte drugima nametati svoju volju niti način razmišljanja. Pustite ih da uče od vas jer je to pokazatelj vašeg kredibiliteta. Sada je pravo vrijeme da steknete nove prijatelje, proširite svoje vidike, sebe i bliske osobe učinite sretnima. Ovo je jedan od najvećih blagoslova i definitivno vodi napretku, razvoju i sreći.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije