Ljubavni horoskop za 2021.

Ljubavni horoskop za 2021.

Ljubavni horoskop za 2021.
  • Objavljeno: Nedjelja, 14.02.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

Rak - ljubavni horoskop 2021.

2021. pokazat će se vrlo zanimljivom za ljubav i romantiku i trebalo bi na nju gledati kao na neku vrstu izleta. Ovo će biti svojevrsno putovanje kroz povijest vašeg romantičnog života. Na kraju putovanja imat ćete jasnu sliku kuda on ide.

Moguće da ćete stupiti u kontakt s bivšim partnerom, a okidač za to može biti miris koji osjetite u zraku, neka izgovorena riječ ili prizor koji će vam vratiti sjećanje.

To će kod vas pokrenuti pravu poplavu emocija i sjećanja. Prepustite se tim lijepim uspomenama i uživajte u njima. Netko specifičan iz vaše prošlosti će se ponovo pojaviti u ožujku. To ne mora biti bivša ljubav, već netko tko će vas podsjetiti na mnogo toga što ste nekada voljeli, ali od čega ste odustali.

Ako imate problema u vezi, onda će se i ovi problemi vjerojatno riješiti. Ljubavni život Raka bit će obilježen s puno strasti, povećanim libidom zbog čega nije isključeno da će imati želju za avanturom.

Ako je vaša veza već dobra, tada će vjerojatno dobiti dodatni zamah i biti još bolja. Većina Rakova će uživati u blagodatima braka, a oni koji nisu u vezi konačno mogu pronaći svog vjernog partnera i to preko poslovnih i društvenih veza. Međutim, kako godina bude odmicala, stvari bi mogle postati pomalo neugodne ako se spetljate s osobom koja je u nekom od vatrenih znakova (Ovan, Lav i Jarac).

Ovo je dobro vrijeme da se malo opustite od obiteljskih obaveza, odvojite malo vremena za sebe i otvorite vaše srce partneru. Ove godine nemojte dozvoliti da vam posao ometa ljubav ili brak. Oboje bi se trebali kloniti briga i strepnji koje mogu pokvariti vašu ljubav ili brak.

U 2021. godini vidjet ćete mnogo različitih aspekata ljubavi. Postoji gomila ljudi koji vas vole i za koje imate puno ljubavi. Uživajte u mnoštvu emocija.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U GODINI

Merkur, planet komunikacije, imat će tri glavna perioda kada se kreće retrogradno u 2021. godini, tako da je lako shvatiti da će način na koji komuniciramo s drugima biti teži, a oni na koje će to utjecati u području ljubavi imat će nelagodu i nezadovoljstvo, napetost i sukob.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA:

■ 30.01.2021. (Vodenjak) – 21.02.2021.(Ribe)

■ 29.05.2021. (Blizanci) – 22.06.2021. (Blizanci)

■ 27.09.2021. (Vaga) – 18.10.2021. (Vaga)

Vitashop

Najnovije

Najčitanije