Ljubavni horoskop za 2021.

Ljubavni horoskop za 2021.

Ljubavni horoskop za 2021.
  • Objavljeno: Nedjelja, 14.02.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

Blizanci - ljubavni horoskop 2021.

Zbog Venere koja će vas obasjavati milosti u 2021. godini bit ćete vrlo sretni u ljubavi i ovo će biti sjajna godina za vaš ljubavni život. Ali ipak, to vam neće doći bez izvjesnog napora. Jedna zanimljiva ljubavna situacija mogla bi se dogoditi u siječnju. Možete naići na nekoga tko vam neće odmah upasti u oči, ali će vam dugo ostati urezan u umu. Ako odlučite, moguć je nastavak ove veze. Trebate znati da veza može biti kao prava oluja, ali ona od koje možete mnogo naučiti o sebi.

Sa sentimentalnog stajališta, Blizanci će se 2021. godine radije usredotočiti na sebe, a manje na dugotrajne veze. Međutim, oni će biti osvajači, avanturisti i više će voljeti fizički odnos i one veze koje ne uključuju bilo kakve obaveze prema partneru.

Vladar Blizanaca, Merkur, bit će retrogradan tri puta 2021. godine i u tom periodu će biti potrebno puno diplomacije i takta u dijalogu Blizanaca s onima oko njih, posebno s članovima obitelji, jer tenzije mogu nastati za čas. Od svibnja, Blizanci će se koncentrirati na svog partnera, a premalo na ostale, zbog čega mogu dobiti prijekore od svojih najmilijih.

Ako ste u nekoj vezi, onda se pripremite za to da vaša veza i odnos budu još bolji nego proteklih godina. Obratite više pažnje na partnera, što će poboljšati vašu intimnost i romantiku. Prijateljstva će vam pomoći da okrećete stvari u vašu korist i da 2021. godinu učinite najboljom što možete.

U ožujku se možete osjećati kao da možda niste najomiljenija osoba, ali trebate znati da je ovo samo privremeno jer ćete već u travanju možda sresti nekoga tko će zaista promijeniti vaš život i tko će zauvijek oblikovati vaš stav o ljubavi. Do kraja 2021. godine ćete proći kroz neke vrste emocionalnog prekida i možda je vrijeme da se malo odmorite. U studenom biste trebali odvojiti vrijeme za sebe i pobrinuti se za svoje postupke.

Ove godine vaša ljubav i strasti bit će na prilično visokoj razini, a vaši partneri će to najbolje osjetiti. Planete ljubavi, Mars i Venera, vodit će vas kroz ljubav cijele ove godine. Blizanci koji nisu u vezi, pronaći će svoju srodnu dušu. Oni koji su već oženjeni ili su na početku veze imat će stabilan period. Mir i sloga će prevladavati u vašem bračnom životu. Budite komunikativni kao što ste uvijek, inače vas ljudi neće razumjeti.

Iskreni razgovor uklonit će svo sivilo koje se nadvije nad vašu vezu ili brak.

Vaša ljubav prema neovisnosti može prouzrokovati neke probleme u ljubavi ili braku. Opraštanje i popuštanje može popraviti stvar, stoga iskoristite ovu godinu za produbljivanje odnosa s vašim partnerom.

Neka prijateljstva mogu prerasti u ljubav, pa čak i brak. Blizanci koji su još sami naći će dobrog partnera za život i moći će imati lijepu romantičnu vezu.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U GODINI

Merkur, planet komunikacije, imat će tri glavna perioda kada se kreće retrogradno u 2021. godini, tako da je lako shvatiti da će način na koji komuniciramo s drugima biti teži, a oni na koje će to utjecati u području ljubavi imat će nelagodu i nezadovoljstvo, napetost i sukob.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA:

■ 30.01.2021. (Vodenjak) – 21.02.2021.(Ribe)

■ 29.05.2021. (Blizanci) – 22.06.2021. (Blizanci)

■ 27.09.2021. (Vaga) – 18.10.2021. (Vaga)

Vitashop

Najnovije

Najčitanije