Ljubavni horoskop za 2021.

Ljubavni horoskop za 2021.

Ljubavni horoskop za 2021.
  • Objavljeno: Nedjelja, 14.02.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

Strijelac - ljubavni horoskop 2021.

Ova godina je vrijeme kada će ljubav doći do vas u mnogo različitih oblika, od različitih ljudi, pružajući vam mnogo različitih stvari. Na vama je da obratite pažnju i steknete ljubav koja vam je potrebna i koju zaslužujete.

Tijekom 2021. godine, Strijelci će imati uglavnom dobar period u ljubavnom i bračnom području. Ako ste već u braku ili u vezi, može biti nekih perioda kada će vam biti malo teže razumjeti vašeg partnera. Planete bi mogle donijeti neke nesloge u bračnim odnosima, međutim, dobro razumijevanje i posvećenost partneru će donijeti dobre rezultate. Kako godina bude odmicala, mir i spokoj će uslijediti u ljubavi i braku. Krenite na neko avanturističko putovanje s partnerom.

Kad pomislimo na ljubav, obično pomislimo na zaljubljene i na mnogo poljubaca, ali treba znati da sve interakcije koje imamo s ljudima u našem životu uključuju neki oblik ljubavi. Na ovaj oblik ljubavi treba se fokusirati u travnju. To je ljubav prema ljudima iz vaše okoline na koje ste već navikli. Pogledajte što možete učiniti za njih i što im treba. Uživajte u saznanju da ima mnogo ljudi koji bi vam nesebično pružili utjehu kada vam zatreba.

Strijelci koji su u vezi i braku mogu biti testirani raznim iskušenjima, pa pripazite malo. Nije vrijeme za flertanje ili da lutate okolo. Ako ste slobodni i niste u vezi, onda imate sve vrijeme ovog svjeta za očijukanje. Ljubav je u zraku i mogli biste naći neku novu simpatiju.

Sve u svemu, ljubav vam može biti uzbudljiva tijekom 2021. godine.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U GODINI

Merkur, planet komunikacije, imat će tri glavna perioda kada se kreće retrogradno u 2021. godini, tako da je lako shvatiti da će način na koji komuniciramo s drugima biti teži, a oni na koje će to utjecati u području ljubavi imat će nelagodu i nezadovoljstvo, napetost i sukob.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA:

■ 30.01.2021. (Vodenjak) – 21.02.2021. (Ribe)

■ 29.05.2021. (Blizanci) – 22.06.2021. (Blizanci)

■ 27.09.2021. (Vaga) – 18.10.2021. (Vaga)

Vitashop

Najnovije

Najčitanije