Ljubavni horoskop za 2021.

Ljubavni horoskop za 2021.

Ljubavni horoskop za 2021.
  • Objavljeno: Nedjelja, 14.02.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

Vaga - ljubavni horoskop 2021.

Vage ne vole biti same, stalno traže društvo pa ćete do njihova srca najlakše doći budete li im pri ruci kad im zatreba. Budite pristojan i zanimljiv sugovornik koji će u trenutcima krize naći riječi utjehe.Neodlučne su pa bi bilo dobro da im pomognete u donošenju važnijih odluka. One će to znati cijeniti. Vole fizičku ljepotu i katkad ljude cijene po izgledu, a ne po duši.

Za Vage je vođenje ljubavi isto što i umjetnost i spremne su istražiti sva područja u toj vrsti uživanja. One u njemu prije svega traže estetski doživljaj. Kod vođenja ljubavi, osim fizičkog kontakta, važna im je i atmosfera. Sve oko njih treba biti u ravnoteži i složeno na najbolji mogući način. Učinit će sve da zadovolje partnera. U ljubavi su im vrlo važne emocije.

U ovoj godini Vage imaju dvije zanimljive nebeske sile koje su u potrazi za vašim ljubavnim životom, a to su Merkur i Pluton koji će baciti pogled na ono na što ste krenuli, koga volite i kako se oni ophode prema vama. Te dvije vrlo različite točke gledišta daju vam perspektivu života. Iskoristite tu činjenicu i slušajte što imaju reći, jer mnogo vam govore.

Ove godine, rođeni u znaku Vage imat će mnogo intenzivnih trenutaka, bit ćete i ograničeni u pogledu pokazivanja ljubavi, ali ćete s druge strane imati puno energije u konsolidaciji vaše veze. Vage će biti vrlo znatiželjne i željne eksperimenta, privući će ih nekonvencionalni odnosi i neuobičajeni partneri. Vaša privlačnost i moć zavođenja bit će na visokoj razini.

Zvijezde vam savjetuju da slijedite osjećaje vašeg partnera da biste znali što je ispravno napraviti. Trzavice su moguće u ljubavi i braku tijekom godine. Ne ulazite u diskusije koje bi mogle narušiti ljubav ili brak. Bit će vam potrebna posvećenost i razumijevanje i ako sjednete i razgovarate otvorenog srca s partnerom, stvari mogu biti znatno bolje. Uvjerite se da se partner osjeća ugodno u vašem društvu.

Onima koji nisu u vezi savjetuje se da budu oprezni u ljubavnim potezima koje poduzimaju jer moguća nevolja vreba okolo. Potencijalni partner bi mogao biti u nekoj drugoj vezi, zato pazite.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U GODINI

Merkur, planet komunikacije, imat će tri glavna perioda kada se kreće retrogradno u 2021. godini, tako da je lako shvatiti da će način na koji komuniciramo s drugima biti teži, a oni na koje će to utjecati u području ljubavi imat će nelagodu i nezadovoljstvo, napetost i sukob.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA:

■ 30.01.2021. (Vodenjak) – 21.02.2021. (Ribe)

■ 29.05.2021. (Blizanci) – 22.06.2021. (Blizanci)

■ 27.09.2021. (Vaga) – 18.10.2021. (Vaga)

Vitashop

Najnovije

Najčitanije