Ljubavni horoskop za 2021.

Ljubavni horoskop za 2021.

Ljubavni horoskop za 2021.
  • Objavljeno: Nedjelja, 14.02.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

Bik - ljubavni horoskop 2021.

Venera će biti ta koja će vam pružiti potrebno emocionalno povezivanje s partnerom ili voljenom osobom tijekom ove godine. Pošto će Venera biti u jednom periodu 2021. godine u retrogradnom kretanju, to će snažno utjecati na one rođene u znaku Bika, posebno na osobnom i ljubavnom polju. Venera će biti retrogradna od 19.12.2021. pa do 13.01.2022.

S druge strane, Bikovi će imati veliku šansu da promjene svoju percepciju ljubavi i da se podvrgnu transformacijama na unutrašnjoj razini koje će pozitivno utjecati na njihove odnose s drugima. Vi, Bikovi, ste rođeni ste da brinete o drugima. To je vaša divna osobina koju ne biste trebali mijenjati. Velika razlika za vas u 2021. godini je ta što ćete sada brinuti o sebi malo više nego što ste to radili u prošlosti. Sada ćete se tretirati kao voljenu osobu koju treba njegovati.

Ovo vam se možda sada ne čini kao neka velika razlika, ali to će promijeniti cijeli vaš pogled na život do kraja godine. Ljubav će vas pratiti u svemu što budete radili. To neće biti posljednje dobro djelo koje ćete izvršiti, ali to će biti ono što se ljudima ureže u umu. Nećete nikoga odvratiti od sebe, ali vaš prvi prioritet bit će briga o sebi i pronalaženje vašeg vlastitog ljubavnog jezika.

Općenito govoreći, postojat će dva glavna trenda. Prvi će biti povratak nekadašnjoj ljubavi, s obzirom na to da će Mars, planet koji sekundarno upravlja vašim odnosima, biti u tranzitu kroz sektor prošlosti dobar period, a drugi će biti privlačan ljudima iz drugih zemalja, kulture i religije, ljudi iz inozemstva ili poznanici na putovanju. Bikove će vrlo privući partneri s kojima će dijeliti iste filozofije i shvaćanje života, oni koji su duboko duhovno evoluirali u svom razvoju.

Ako ste slobodni, onda ćete vjerojatno i ove godine ostati sami. Ako ste već u vezi tada ćete vjerojatno u njoj i ostati. Na isti način je vjerojatno da će i vaša veza ići u istom smjeru kako je i išla do sada. Ako se suočavate s raznim borbama u vezi, suočavat ćete se i dalje. Ako su stvari u redu, tada će se one nastaviti kretati na istovjetan način i u 2021. godini.

I pored svega 2021. godina obećava dobrobit u vašem ljubavnom životu i braku brak. Ako niste u vezi, ove godine možete pronaći partnera preko raznih društvenih veza. Duboki osjećaji i romantična ljubav je u opticaju za vas Bikove ove godine.

Ove godine nema nekih većih planetarnih utjecaja na području vaših i ljubavi i braka. Međutim, ovo ne znači će doći do nekog supružničkog neprijateljstva. Planet Venera će se pobrinuti da u vašoj vezi ima puno ljubavi i odanosti.

Entuzijazam kojim odišete mogao bi se lako prenijeti i na vašeg partnera. Trebate ga privući što više k sebi, jer u protivnom bi mogao otići. Oni koji su sami imaju mogućnost za flert, ali tada moraju biti oprezni jer im to može donijeti razočaranja u ljubavi.

Povremeno može doći do manjih trzavica u ljubavi ili braku i može vam činiti da stvari nisu više u vašim rukama i da vam izmiču kontroli. Partner može gajiti sebične ambicije i biti odsutan. Na vam je da budete tolerantni prema vašem partneru, jer ljubav i ljubaznost će ih vratiti na vaš put.

Jupiterov blagotvorni aspekt će vam pomoći da uklonite sumnje, zbunjenost i nesigurnost u vašoj vezi. Ovo može stvoriti neku vrstu udaljenosti između vas i vašeg partnera.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U GODINI

Merkur, planet komunikacije, imat će tri glavna perioda kada se kreće retrogradno u 2021. godini, tako da je lako shvatiti da će način na koji komuniciramo s drugima biti teži, a oni na koje će to utjecati u području ljubavi imat će nelagodu i nezadovoljstvo, napetost i sukob.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA:

■ 30.01.2021. (Vodenjak) – 21.02.2021.(Ribe)

■ 29.05.2021. (Blizanci) – 22.06.2021. (Blizanci)

■ 27.09.2021. (Vaga) – 18.10.2021. (Vaga)

Vitashop

Najnovije

Najčitanije