Ljubavni horoskop za 2021.

Ljubavni horoskop za 2021.

Ljubavni horoskop za 2021.
  • Objavljeno: Nedjelja, 14.02.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

Lav - ljubavni horoskop 2021.

Ako ste u ozbiljnoj vezi, onda vam možda predstoji i ulazak u brak. Ako je takva situacija, najbolje je da planirate svoje vjenčanje negdje između travnja i rujna.

Lavovi su oduvijek bili šašavi romantičari i nema ništa loše u tome. Taj romantični duh je upravo ono što vas je odvelo na neka zanimljiva mjesta. Nikada nemojte mijenjati tu vašu romantičnu prirodu. A ovu godinu biste trebali provesti oslanjajući se baš emocije i to u najvećoj mjeri do sad.

U ožujku 2021. godine u vaš život može ući neki stranac koji će vas fascinirati. Susret s tim strancem će izazvati pravu pomutnju. Možda će vas privlačiti romantično ili fizički, ali kako god, bit ćete zaista očarani i fokusirani na njega.

Ako ste u vezi, između vas i vašeg partnera zaiskrit će nove iskre, na način koji ne očekujete. Ako ste slobodni, sredinom rujna će se pojaviti vaš potencijalni partner. Iako to možda neće biti vaš dugoročni partner, ipak će donijeti neku korist u vaš život. Sve dok ste u stanju poboljšati svoje komunikacijske vještine, tijekom 2021. godine u vrijeme retrogradnog Merkura, vaš ljubavni život će ići na bolje.

Iskoristite ovu godinu za istraživanje ljubavi ili braka. Običan rutinski život može narušiti vaša romantična raspoloženja. Lavovi koji nisu u vezi bit će stimulirani da pronađu odgovarajućeg partnera s kojim će biti usklađeni i mentalno i fizički. Ako ste u vezi, ne reagirajte pretjerano prema partneru, dajte mu prostora i slobode, jer u suprotnom to može negativno utjecati na vašu vezu.

Budite optimistični, nježni i plemeniti, ljubav će pobijediti. Većina Lavova bi 2021. godine mogla dati prioritet svojoj karijeri, poslu i financijama, prije nego ljubavi.

Zvijezde su iza vas i paze što radite, one znaju da ste ljubavnik sa svrhom, jer pokazujete svijetu kako se to radi. Slobodno volite i idite u budućnost znajući da činite dobro.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U GODINI

Merkur, planet komunikacije, imat će tri glavna perioda kada se kreće retrogradno u 2021. godini, tako da je lako shvatiti da će način na koji komuniciramo s drugima biti teži, a oni na koje će to utjecati u području ljubavi imat će nelagodu i nezadovoljstvo, napetost i sukob.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA:

■ 30.01.2021. (Vodenjak) – 21.02.2021.(Ribe)

■ 29.05.2021. (Blizanci) – 22.06.2021. (Blizanci)

■ 27.09.2021. (Vaga) – 18.10.2021. (Vaga)

Vitashop

Najnovije

Najčitanije