Ljubavni horoskop za 2021.

Ljubavni horoskop za 2021.

Ljubavni horoskop za 2021.
  • Objavljeno: Nedjelja, 14.02.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

Ovan - ljubavni horoskop 2021.

Proteklih par godina Ovnovima je bilo teško u ljubavnom životu. Možda ste prošli kroz raskide, možda ste se samo osjećali usamljeno ili ste u vezi osjećali više stresa nego radosti. Ipak, 2021. godina donosi malo olakšanja. No, za veći uspjeh u ljubavi ćete ipak morati uložiti malo truda.

Ovnovima će glavna preokupacija 2021. godine biti karijera, no to ne znači da ćete zanemariti ljubav. Ove godine ćete mnogo više flertati i biti otvoreni za avanture. Željet ćete osvajati i biti osvajani, isticat ćete svoje vrline. Ako uđete u vezu, to će biti s partnerom koji vam pruža veliku slobodu i neovisnost.

Oni u dugim vezama mogu probuditi strasti pojačanom komunikacijom i zajedničkim hobijima.

Nakon 02. veljače Venera, vladarica vašeg ljubavnog i društvenog života, seli preko vašeg natalnog Sunca – i ostaje u toj poziciji četiri mjeseca. Vaša ljubavna situacija se ovdje znatno poboljšava. Zračit ćete glamuorm i šarmom i bit će vam teško odoljeti.

Ove godine ćete većinu vremena nastaviti dobivati podršku i ljubav svog partnera. Također ćete primijetiti da je vaš partner aktivniji nego ranije i to će vam donijeti lijepe trenutke intimnosti. Međutim, bit će i dana u kojima će nedostajati bliskosti. Možda ćete biti izloženi problemima koje donosi nedostatak komunikacije ili požuda za nekom drugom osobom.

Ako niste sposobni napraviti kompromis ili razgovarati s partnerom o svojim problemima, to može značiti i kraj vaše veze. Ali, zapamtite da je ovo samo prolazna faza. Kako godina bude prolazila, podrška vašeg partnera će se postepeno povećavati.

Početkom ove godine mogu prevladati neke manje osobne brige, ali od 8. mjeseca ljubavne zavrzlame nestaju. U posljednjem tjednu 9. mjeseca, 4 planete dolaze u Vagu u vaš sektor odnosa, a jedna od tih planeta je Jupiter. Od tada možete očekivati veliku pomoć od drugih ljudi, bilo da tražite partnera ili želite otputovati. Dani oko pomračenja Sunca 14.10. za vas mogu biti posebno važni kada je ljubav u pitanju.

Jupiter, koji je glavni gospodar sreće i dobročinstva je veći dio godine u vašoj bračnoj kući. Ovo je pravi nebeski signal da se sprema brak ili ozbiljna ljubavna veza. Ova nova veza može biti jedna velika ljubav. Vaš partner ili partnerica imaju moć da vas učine boljima na razne načine, tako da izgledaju kao vaša idealna ljubav. A jeste li vi dostojni svega ovoga, to će pokazati ostale planete koje će vas testirati. Ova ljubav, veza ili brak su tu za vas, ali morat ćete ih zaslužiti.

U 2021. godini vaš vladajući planet Mars vam pomaže da utvrdite vašu vezu. Vašem partneru dat ćete na znanje da bez obzira na to što ga volite, ipak ne možete biti sputani. Ovnovi koji nisu u vezi mogli bi privući potencijalne partnere, ali bez pretjerane impulzivne akcije s vaše strane. Ova 2021. godina može vam pomoći da uspostavite stabilnu bračnu ili ljubavnu vezu s vašim partnerom.

Bez obzira jeste li u nekoj romantičnoj vezi ili niste, vjerojatno ćete se osjećati mnogo strastvenije nakon sredine srpnja, kao i tijekom ostatka godine, kad Jupiter uđe u znak Lava. Ovo će vas ohrabriti da budete romantičniji. Ako ste slobodni, ovo će vam možda pomoći da uđete u neku u romantičnu vezu, a ako ste već u nekoj romantičnoj vezi, onda vam ovo može pomoći da poboljšate postojeću vezu. Međutim, pripazite jer ovo može donijeti i razna iskušenja, pošto višak strasti ponekad može dovesti i do preljube i varanja partnera.

Sreća bi trebala prevladavati u vašem ljubavnom životu i braku tijekom cijele godine. Bilo bi dobro vrijeme da s partnerom krenete na neko zanimljivo putovanje. Budite ugodan, zahvalan i odan partner, a to će vam onda osigurati sreću tijekom 2021. godine.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U GODINI

Merkur, planet komunikacije, imat će tri glavna perioda kada se kreće retrogradno u 2021. godini, tako da je lako shvatiti da će način na koji komuniciramo s drugima biti teži, a oni na koje će to utjecati u području ljubavi imat će nelagodu i nezadovoljstvo, napetost i sukob.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA:

■ 30.01.2021. (Vodenjak) – 21. Februar 2021.(Ribe)

■ 29.05.2021. (Blizanci) – 22.06.2021. (Blizanci)

■ 27.09.2021. (Vaga) – 18.10.2021. (Vaga)

Vitashop

Najnovije

Najčitanije