Ljubavni horoskop za 2021.

Ljubavni horoskop za 2021.

Ljubavni horoskop za 2021.
  • Objavljeno: Nedjelja, 14.02.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

Škorpion - ljubavni horoskop 2021.

Škorpioni su izuzetno tajanstveni i nije ih lako upoznati. Uvijek ste uspijevali držati ljude na udaljenosti, čak i kada ste ih naizgled pustili u svoj život, a to je vaš tipični obrambeni potez.

Rođeni u znaku Škorpiona, usprkos svojoj karakterističnoj posesivnosti, postat će mnogo slobodniji i bit će im potrebno više neovisnosti u vezi. S druge strane, Škorpioni će željeti eksperimentirati na intimnoj i erotskoj razini i lako mogu ući u ljubavne avanture i tajne veze. U 2021. godini Škorpioni će imati priliku otrgnuti se od prošlosti, bilo da se radi o uspomeni ili nekadašnjoj vezi.

Proljeće za većinu ljudi obično znači romantiku, a škorpioni će naletjeti na nekoga već početkom ožujka.

Za one koji planiraju brak, najbolje vrijeme za brak je između travnja i početka svibnja, kada planet Venera bude u znaku Bika. Ako vam brak nije na umu, onda će se pojaviti neka druga pitanja vezana za vašu vezu. Ako ste trenutno sami, trebali biste započeti novu romantičnu vezu. Ako ste u vezi, moguće je da ćete planirati bebu.

U listopadu ćete upoznati nekoga tko će vas zaista uskomešati. Ova osoba neće vam biti baš potpuno nepoznata, ali neće biti u vašem krugu osoba s kojima se družite i viđate. Obratite pažnju na to tko je ta osoba i kako utječe na vas i to može biti veza koja će promijeniti vašu sudbinu. Ovo će oblikovati način na koji ćete se ponašati tijekom ostatka godine.

Neki značajan događaj s tom osobom može vam se dogoditi početkom studenog. Do prosinca ćete biti druga osoba!

Dobro je što ove godine nema većih planetarnih utjecaja koji bi utjecali na vašu ljubav i brak na neki neugodan način. Vrijeme je povoljno za Škorpione koje nisu u vezi jer im se potencijalni partneri nalaze na putu. Nemojte ih se lako odreći. Škorpioni trebaju stvoriti jake veze u ljubavi i braku, a neki Škorpioni će imati najjače veze dosad baš ove godine.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U GODINI

Merkur, planet komunikacije, imat će tri glavna perioda kada se kreće retrogradno u 2021. godini, tako da je lako shvatiti da će način na koji komuniciramo s drugima biti teži, a oni na koje će to utjecati u području ljubavi imat će nelagodu i nezadovoljstvo, napetost i sukob.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA:

■ 30.01.2021. (Vodenjak) – 21.02.2021. (Ribe)

■ 29.05.2021. (Blizanci) – 22.06.2021. (Blizanci)

■ 27.09.2021. (Vaga) – 18.10.2021. (Vaga)

Vitashop

Najnovije

Najčitanije