Ljubavni horoskop za 2021.

Ljubavni horoskop za 2021.

Ljubavni horoskop za 2021.
  • Objavljeno: Nedjelja, 14.02.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

Djevica - ljubavni horoskop 2021.

Vi, Djevice, imate snažnu emocionalnu vezu s vašom mladošću i to je lijepo imati. Postojanje veze s vašom mladošću dobar je način da se uvjerite da su odluke koje donosite ispravne za vašu dušu i kada je u pitanju ljubav, stoga ćete u 2021. godini slušati to vaše ‘mlađe ja’. Najveći rizik 2021. godine bit će taj što će Djevice postati pretjerano zavedene i tako povjerovati da su upoznali svoju srodnu dušu.

U ljubavi, ove godine ne bi trebalo biti većih šokova. Trebate više obratiti pažnju na senzualnost i romantiku i ne provocirajte vašeg partnera za bilo što, jer bi to moglo dovesti do nerazumijevanja u vezi.

Veljača će probuditi neke stare emocije koje mogu biti prilično snažne. Ovo kod vas može pokrenuti dosta toga. Obratite pažnju na ono što izlazi na površinu, jer sve ovo se ne događa slučajno i vaš um vam sigurno pokušava nešto reći. Ti glasovi iz prošlosti bit će još glasniji na proljeće. Svi dobro znamo da je proljeće vrijeme kada se ljubav osjeća u zraku.

Ono što će biti drugačije jest da ćete težiti ljubavi koja je mnogo veća od vas samih. Nostalgija i osvrtanje unazad dolaze na jesen, a to je savršeno vrijeme za razmišljanje. Možda ćete upoznat ćete neku novu osobu sredinom rujna koja će potpuno uzdrmati vaš svijet.

Pripremite se promijeniti pogled na svijet. Možda nećete biti zaljubljeni do ušiju, ali postat ćete nevjerojatno radoznali u vezi s ovom osobom. Povezat će se s vama na načine koje već dugo niste osjećali. Najbolje od svega je što sada zaista nećete morati mnogo toga mijenjati. Ova osoba će se uklopiti u vaš život kao da je bila u njemu cijelo vrijeme i kao da je samo na vas čekala.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U GODINI

Merkur, planet komunikacije, imat će tri glavna perioda kada se kreće retrogradno u 2021. godini, tako da je lako shvatiti da će način na koji komuniciramo s drugima biti teži, a oni na koje će to utjecati u području ljubavi imat će nelagodu i nezadovoljstvo, napetost i sukob.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA:

■ 30.01.2021. (Vodenjak) – 21.02.2021.(Ribe)

■ 29.05.2021. (Blizanci) – 22.06.2021. (Blizanci)

■ 27.09.2021. (Vaga) – 18.10.2021. (Vaga)

Vitashop

Najnovije

Najčitanije