Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI

Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI

Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI
  • Objavljeno: Petak, 01.11.2019.
  • Broj pregleda: 15.173
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

DJEVICA

Zauzete Djevice su ovog studenog fokusirane na dom i na obiteljske odnose. Pokušat ćete izdvojiti što više vremena za poboljšanje odnosa s partnerom i vaš trud će se isplatiti. Partner će poštovati to što se trudite i što ste konačno spustili loptu. Možete se opustiti i uživati u sitnim zadovoljstvima i u lijepim trenutcima – studeni će biti pun romantičnih momenata koji su vam baš nedostajali.

Slobodne Djevice imaju priliku pronaći svoju srodnu dušu jer je ovaj mjesec prepun susreta, komunikacije i dobrog provoda. Budite iskreni na samom početku i nemojte taktizirati. Vrijeme je da otvoreno govorite o svojim željama i očekivanjima.

Djevice su vrijedne i motivirane da u ovom periodu naprave sve ono što su dugo odlagale. Imat ćete energije za poslovne izazove i treba iskoristiti početak mjeseca za stvaranje novih poslovnih planova. Imat ćete priliku da se istaknete kao dobar i uporan radnik koji je u stanju ispuniti sve zacrtane ciljeve.

Pročitajte godišnji horoskop za 2020. godinu!

Ovaj mjesec sjajan je za postavljanje temelja za budućnost, tako da bi bilo dobro da sve potencijalne suradnike dobro saslušate i da im date šansu da ostanu u vašem životu. Financijska situacija je stabilna i uspjet ćete održati ravnotežu. Konačno uspijevate postaviti prioritete i to će vam dosta pomoći.

Više spavajte i čuvajte se prehlada.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije