Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI

Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI

Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI
  • Objavljeno: Petak, 01.11.2019.
  • Broj pregleda: 15.202
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

VAGA

Vage koje su u braku ili vezi nailaze na nesigurnost koja u njima tinja i to im otežava donošenje konkretnih odluka. Rješenje svih problema dolazi u drugoj polovini studenog kada na scenu stupaju mirniji trenuci puni romantike i pažnje od strane partnera. To će donijeti i razrješenje konflikta jer ćete jasno sagledati situaciju koja je dovela do problema.

Slobodne Vage jedva uspijevaju pronaći malo vremena da se posvete traženju novog partnera. Čini vam se da je prava ljubav daleko od vas i pomalo ste razočarani što ne nailazite na ono o čemu maštate. Krajem mjeseca dobit ćete zanimljivu ponudu za sastanak koja će vas uvjeriti u suprotno.

Okupirani ste poslom toliko da teško pronalazite vrijeme za sebe. Prihvaćate nove zadatke smatrajući da su oni itekako važni za vašu budućnost. Nemojte pretjerivati jer ne možete sve postići. Dobar je period za realizaciju starih ideja. Možete ih preoblikovati i započeti u potpuno novom ruhu.

Pročitajte godišnji horoskop za 2020. godinu!

Odgovaralo bi vam kraće putovanje pa ako se ukaže prilika, obavezno idite, bez obzira je li poslovno ili ne. Ako imate dobar plan za ulaganje novca, studeni je mjesec za to! Morate paziti kome vjerujete, kolege s posla nekada se mogu družiti s vama samo iz osobne koristi, budite obazrivi i ne otkrivajte svoje poslovne tajne.

Ojačajte imunitet i pokušajte se izboriti s negativnim navikama.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije