Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI

Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI

Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI
  • Objavljeno: Petak, 01.11.2019.
  • Broj pregleda: 15.175
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

ŠKORPION

Škorpioni, sretan rođendan! Ovog mjeseca zauzeti Škorpioni imaju priliku provesti lijepe momente sa svojim prijateljima, obitelji i partnerom i staviti točku na odnose koji im ne odgovaraju. Stabilne emocije i sigurnost su ono što će obilježiti studeni, ali bit će dana kada ćete osjetiti da nešto ne štima i da vas nitko ne razumije.

To je samo prolazna faza koja će se potpuno umiriti krajem mjeseca. Tražit ćete podršku od partnera za važne odluke. Slobodni Škorpioni nisu spremni za vezivanje i odgovara im udvaranje i flert, ali ne i više od toga jer sloboda ima i svojih prednosti.

Studeni je idealan period za nove poslovne poduhvate. Sve vam ide od ruke, a to će se i odraziti na poslovnom planu. Motivirani ste da donesete važne odluke, ali morate paziti da ne oštetite ljude u svojoj okolini. U potrazi ste za dobrim ulaganjem pa će ključan biti savjet od velike pomoći. Savjet će vam dati suradnik iz prošlosti.

Pročitajte godišnji horoskop za 2020. godinu!

U ovom mjesecu uspjet ćete nadoknaditi sve propuštene prilike i vrata će vam se sama otvarati za nove poslove. Trebali bi iskoristiti studeni za odluke jer vas tek krajem mjeseca očekuje tempo gdje ćete samo razmišljati o poslu i raditi na projektima.

Zdravlje je dobro, mogući su manji problemi s kičmom. Pazite kako vozite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije