Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI

Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI

Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI
  • Objavljeno: Petak, 01.11.2019.
  • Broj pregleda: 15.202
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

BLIZANCI

Blizanci u studenom pokušat će stvoriti harmoničan i romantičan odnos s partnerom, ali to će trajati samo dok se ne pojavi sukob ili prepreka. Burno reagirate kada vam se nešto ne sviđa i to dovodi do nerazumijevanja od strane partnera. Probajte mirnije razgovarati i donositi odluke hladne glave.

Izbjegavajte rasprave oko sitnica. Slobodni Blizanci imaju priliku da polovinom mjeseca upoznaju osobu koja je vrijedna pažnje i koja će ih uspjeti zainteresirati. Bit će mnogo izazova i ponuda, a na Blizancima je da odluče da li im je u ovom trenutku potrebna kratka avantura ili žele započeti nešto ozbiljnije!

Na poslovnom polju Blizance očekuju dani koji će biti ispunjeni novim idejama, ali ovaj mjesec nije pogodan za započinjanje novih projekata i za prihvaćanje obilnih zadataka. Ako nastavite istim tempom kao i prošlog mjeseca, uspjet ćete kvalitetno odraditi sve što ste zacrtali, ali ako prihvatite još posla – bit će vam teško da ostanete fokusirani i da sve napravite kako treba.

Pročitajte godišnji horoskop za 2020. godinu!

Financijska situacija bit će zadovoljavajuća, ali bit će i nepredviđenih troškova, koje trebate pravilno organizirati i rasporediti. Krajem mjeseca očekuju vas novčani dobitak i bit ćete zadovoljni što ste konačno riješili sve novčane probleme koji su vas mučili.

Što se tiče zdravlja, očekuje vas mjesec u kojem ćete biti nervozniji nego inače. Stres će biti konstantno prisutan pa bi bilo dobro da se više odmarate.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije