Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI

Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI

Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI
  • Objavljeno: Petak, 01.11.2019.
  • Broj pregleda: 15.169
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

OVAN

U studenom Ovnove očekuje buran period na polju ljubavi. Slobodni Ovnovi suočit će se sa svojim strahovima i shvatit će zbog čega izbjegavaju vezanje i ulazak u ozbiljnu vezu. Prvi tjedan studenog rezerviran je za prijatelje i obitelj, ali i za dobre provode i izlaske u kojima će slobodni Ovnovi imati priliku promijeniti svoje stavove i započeti zanimljivu komunikaciju s osobom suprotnog spola.

Zauzeti Ovnovi željet će razbiti rutinu i isprobati nove stvari s partnerom. Potrebno vam je više avantura i događaja, ne možete prihvatiti da vam dani sliče jedan na drugi. Partner će podržati ideju i uživat ćete u zajedničkim trenucima, najviše polovinom mjeseca.

Na poslovnom planu Ovnove očekuju dobre vijesti! Mnogi Ovnovi dobit će priliku pokazati se u svom najboljem izdanju i pokazati suradnicima i kolegama koliko su njihove ideje inovativne. Pojavit će se nove poslovne prilike, koje djeluju interesantno, ali studeni nije pravo vrijeme za krupnije odluke i za potpunu promjenu posla.

Pročitajte godišnji horoskop za 2020. godinu!

Dolazit će i do promjene planova i bit će vam potrebna podrška obitelji i bliskih ljudi jer su oni u ovom periodu vaš glas razuma. Sve zadatke i započete poslove riješit ćete na vrijeme i neće biti mnogo tenzije na poslu.

Zdravlje je promjenjivo. Moguće su češće glavobolje i problemi s kičmom.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije