Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI

Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI

Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI
  • Objavljeno: Petak, 01.11.2019.
  • Broj pregleda: 15.193
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

RAK

Zauzeti Rakovi će ovog mjeseca ulaziti u konflikte s partnerom sve do polovine mjeseca, a kasnije će se situacija normalizirati. Imate osjećaj da ne razumijete partnera i stalno ga krivite za rasprave, a izbjegavate uvidjeti gdje vi griješite.

Izbjegavajte dublje svađe kako ne bi došlo do zahlađenja odnosa. Romantični i strastveni momenti čekaju vas u trećem tjednu mjeseca i ovaj period treba iskoristiti za poboljšanje odnosa. Dozvolite da vrijeme dovede stvari u red. Slobodni Rakovi su avanturističkog duha u ovom periodu i sviđa im se sva ta pažnja koju imaju od suprotnog spola. Moguće je da će se traganje za partnerom nastaviti još malo, ali vi već znate tko vam je osvojio srce.

Ako planirate pokrenuti vlastiti posao, za to treba sačekati kraj mjeseca jer je to bolji period nego sam početak. Početak mjeseca donijet će nesuglasice na radnom mjestu, obratite pažnju da svojim izjavama ne povrijedite kolege. Trebate razmisliti prije nego što donesete važnu poslovnu odluku jer svaka medalja ima dvije strane.

Pročitajte godišnji horoskop za 2020. godinu!

Rakovi sada imaju izraženu želju da se pokažu i da naprave nešto neviđeno što će doprinijeti njihovom uspjehu. Ne srljajte ako niste sigurni da bi ta odluka zaista mogla promijeniti vaš status na poslu. Što se tiče financija, trebali bi bolje organizirati novac jer trošite više nego što je preporučljivo.

Potrebna vam je umjerena fizička aktivnost. Hranite se zdravije i birajte lakšu hranu.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije