Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI

Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI

Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI
  • Objavljeno: Petak, 01.11.2019.
  • Broj pregleda: 15.175
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

STRIJELAC

Strijelce u studenom očekuju naglašeni osjećaji, kako dobri, tako i loši. Bit ćete osjetljiviji pa su moguće i suze bez ikakvog razloga. Obratite pažnju na svoje emocije, kako ne biste ulazili u dodatne rasprave s partnerom koji ne može razumjeti zbog čega se tako osjećate.

Zauzeti Strijelci pokazat će svoju ljubomoru i slabosti, ali krajem mjeseca sve se vraća u normalu. Pokušajte se kontrolirati jer ćete samo pravilnom i iskrenom komunikacijom riješiti sve probleme koji su nastali u međuvremenu. Slobodni Strijelci spremni su za novu romansu. Uživajte u udvaranju i pažnji koju imate od suprotnog spola.

Na poslovnom planu, Strijelce očekuje aktivan mjesec u kojem će doći i do nagrađivanja i poboljšanja statusa. Imate problem s pronalaženjem fokusa jer radite mnogo stvari odjednom. Bitno je da se fokusirate na ono što najbolje radite i date sve od sebe da u tome i uspijete.

Pročitajte godišnji horoskop za 2020. godinu!

Neke poslove ćete morati pauzirati i ne trebate imati grižnju savjesti zbog toga. Odnosi s kolegama su odlični ovog mjeseca i shvatit ćete zbog čega je važan timski rad i timski duh. U redu je da tražite pomoć kada ne stignete obaviti sve na vrijeme, ne možete ni vi sve sami.

Počnite se hraniti zdravije.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije