Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI

Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI

Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI
  • Objavljeno: Petak, 01.11.2019.
  • Broj pregleda: 15.169
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

BIK

Bikove u studenom očekuje period pun lijepih događaja na ljubavnom planu. Zauzeti Bikovi posvetit će puno pažnje partneru i njegovim potrebama i učinit će sve da partner bude zadovoljan. Sada je idealno vrijeme da izgladite odnose i da stavite točku na stare rasprave koje već mjesecima stoje u zraku.

U studenom će se smiriti strasti i neće biti više izljeva bijesa. Primijetit ćete gdje ste griješili i partner će to jako cijeniti. Što se tiče slobodnih Bikova, oni maštaju o ljubavnoj priči koja će biti veća i romantičnija od svih ostalih te otvaraju svoja vrata za potencijalnog partnera. Budite iskreni u svojim očekivanjima i željama kako se kasnije ne biste razočarali.

Bikovi u studenom imat će prilike zasjati na poslovnom planu i napredovati u svojim karijerama. Trebate obratiti pažnju na odnose s kolegama, jer svojim stavom možete stvoriti tenziju na radnom mjestu, a to vam u ovom trenutku nikako nije potrebno. Druga polovina mjeseca bit će dobra za financije, uspjet ćete stvoriti novac na razne načine i konačno ćete uspjeti uštedjeti.

Pročitajte godišnji horoskop za 2020. godinu!

Javljaju se dodatni prihodi iz neočekivanih izvora. Važno je da taj novac ne potrošite olako. Ako planirate surađivati s nekim iz inozemstva ili planirate otići raditi u inozemstvo, studeni je pogodan za to.

Vaš imunitet je oslabio i moguće su prehlade i virusi. Pokušajte ga ojačati na prirodan način.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije